Räikkönen ei saanut erityiskohtelua Hyvinkäällä: ”Meillä katsotaan passia, ei naamaa”

Julkaistu:

MOTOCROSS
Hyvinkäällä ajetussa motocrossin MX1 ja MX2 -luokkien MM-osakilpailussa vieraillut Kimi Räikkönen sai huomata, ettei F1-tähteys tuo aina erityiskohtelua.
F1-sirkuksen ollessa muutaman viikon tauolla, Lotus-kuski Kimi Räikkönen ennätti sunnuntaiksi Hyvinkäälle seuraaman oman motocrosstallinsa Ice1Racingin edesottamuksia.

Puolen päivän maissa paikalle saapunut Räikkönen otti rennosti kilpailualueella. Tallipilttuussa virvokkeita nauttinut Räikkönen ehti seurata myös itse kisaa katsomossa. Samalla Räikkönen sai huomata, ettei F1-tähteys tuo aina erityiskohtelua.

VIP-katsomoalueelle sisälle pyrkinyt Räikkönen käännytettiin portilta takaisin, kun F1-tähdeltä puuttui kaulasta VIP-sisäänpääsyyn oikeuttava passi.

- Kimiltä puuttui passi kaulasta, joten sanoin hänelle, ettei ole asiaa sisälle. Meillä katsotaan passia, ei naamaa, Räikkösen käännyttänyt järjestysmies kertoi hymy huulessa.

Järjestysmiehen mukaan Räikkönen ei ollut pahoillaan tapahtuneesta, vaan kävi kiltisti noutamassa itselleen asianmukaisen passin kaulaan.

- Ei Kimi ottanut itseensä. Kun hän oli hakenut passin kaulaansa, toivotin hänelle vain mukavaa kilpailua. Veikkaan, että Kimi haluaakin, ettei häntä kohdella eri tavalla kuin muita katsojia, järjestysmies arveli.

- Vieressä olleet muut katsojat sen sijaan hieman närkästyivät ja tulivat sanomaan, että ”et sä tiedä kenet sä jätit päästämättä sisälle”, hän naureskeli.

Räikkönen ei halunnut itse kommentoida omista F1-suunnitelmistaan. Lomalla oleva formulakuski halusi keskittyä vain itse motocrosstapahtumaan.

Räikkösen seurueessa nähtiin muun muassa hänen äitinsä Paula, Rami-veli sekä asioiden hoitaja Riku Kuvaja.

Hyvinkään MM-osakilpailu oli suosittu myös tavallisten katsojien keskuudessa. Järjestäjien mukaan sunnuntaina paikalle oli saapunut arviolta 8000 katsojaa.

Ota kantaa

Onko sinulla ns. naamavippiä johonkin paikkaan?

Kyllä 60% Ei 40%
Ääniä yhteensä 3331

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt