Formula 1

Ei palkkaa, ei tukea

Julkaistu:

Kimi Räikkönen lähtee Lotukselta tämän kauden jälkeen. Se alkaa olla jo käytännössä varmaa, vaikka hän lähes voittikin Saksan GP:n Lotukselle suotuisissa lämpimissä oloissa.
Nürburgringin varikolla kuiskittiin, että Lotuksella on jälleen vaikeuksia maksaa Räikkösen palkkaa. Saksalainen moottoriurheilusivusto Motorsport-Total väitti jopa, että Räikkönen olisi uhannut lähteä tallista kesken kauden, jos tilanne ei muutu.

Myös tallipäällikkö Eric Boullier on Räikköselle pieni ongelma. Eilen Boullierin kaksoisrooli Lotuksen tallipomona ja Romain Grosjeanin epävirallisena managerina tuli jälleen väistämättä mieleen. Tallin kakkoskuskin annettiin vaikeuttaa ykköskuskin mahdollisuuksia voittaa mestaruus. Grosjean on jo omat mahdollisuutensa menettänyt.

Ohitukseen johtanut tallimääräys toki tuli, mutta aivan liian myöhään. Räikkönen ei enää ehtinyt kunnolla Sebastian Vettelin kimppuun kulutettuaan renkaitaan Grosjeanin takana.

Ihan kuin Boullier ei edes oikeasti haluaisi Räikkösen voittavan mestaruutta. Tärkeämpää on yrittää nostaa omaa suojattia, vain kerran kesässä onnistuvaa Grosjeania. Ehkä Boullier jo tietää menettävänsä Räikkösen.

Saksasta Räikkönen sai seitsemän pistettä vähemmän kuin Vettel. Mestaruustaistelussa tappio oli paljon suurempi, kenties jopa ratkaiseva. Lotus ei monellakaan radalla kulje yhtä hyvin.

Ota kantaa

Tukeeko Lotus mielestäsi Räikköstä tarpeeksi MM-taistelussa?

Kyllä 50% Ei 50%
Ääniä yhteensä 0

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt