Formula 1

Webber itsevarmana: Red Bull -jatko on minusta kiinni

Julkaistu:

F1
Red Bullin australialaiskuljettaja Mark Webberin tulevaisuudella on spekuloitu pitkin kautta. Webberin itsensä mukaan hän päättää itse jatkostaan itävaltalaistallissa.
- Pallo on aika tukevasti minun hallussani, mikä on hyvä asia. Minun on tietenkin ajettava hyvin. Muuten pallo rullaa jonkun toisen haltuun, koska he ovat siinä tapauksessa  kiinnostavampia vaihtoehtoja Red Bullin kaltaiselle tallille, Webber pohti Eurposportin haastattelussa.

Useat tiedotusvälineet ovat povanneet Kimi Räikkösen siirtyvän Red Bullille ensi kaudeksi. Red Bullia lähellä olevat tietolähteet ovat paljastaneet Räikkösen ja Red Bullin jo keskustelleen asiasta. Yleisesti on ajateltu, että Räikkönen ottaisi Webberin paikan. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen, mikäli australialaiskuljettajan sanoihin on uskomista.

- Minulla on erittäin hyvät suhteet Dietrich Mateschitziin [Red Bullin omistajan] kanssa. Pysyn yhteydessä hänen kanssaan siitä, mitä ajattelen, mikä energiatasoni on ja mikä on motivaationi jatkaa edelleen tällä tasolla, Webber sanoo.

Räikkönen ja Red Bullin edustajat eivät toistaiseksi ole halunneet kommentoida suomalaiskuljettajan mahdollisia neuvotteluja tallin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt