Formula 1

Fernando Alonso tyrmää huhut BMW-sopimuksesta

Julkaistu:

Span F1-varikolla liikkuvien huhujen mukaan Fernando Alonso olisi allekirjoittanut ensi kaudesta sopimuksen BMW-Sauberin kanssa.

Jos huhut pitävät paikkansa, Alonsosta tulisi hänen hyvän ystävänsä Robert Kubican tallikaveri.

Alonso itse vakuuttaa edelleen, ettei hän vielä tiedä ensi kauden talliaan.

- Olen väsynyt vastailemaan jatkuvasti siihen samaan kysymykseen. Ei sitä päätöstä vielä tarvitse tehdä, hän sanoi La Gazzetta dello Sportissa.

BMW:n tallipäällikkö Mario Theissen on jo tällä kaudella maininnut, että Alonso on hänen johtamalleen tallille aivan liian kallis mies.

Alonso on edelleen menossa Ferrarille kaudeksi 2010. Jos BMW-sopimus todella on syntynyt, Alonso on varmasti pyrkinyt varmistamaan, että hän pystyy siirtymään italialaistalliin ensi kauden jälkeen.

Kaksinkertaisella maailmanmestarilla ei ole enää F1-urallaan kuin yksi suuri tavoite: MM-tittelin voittaminen Ferrarilla.

Alonso ei ole päässyt tällä kaudella Renault'lla kertaakaan palkintokorokkeelle. Renault'n tallipäällikkö Flavio Briatore sanoi Spassa, että Renault julkistaa ensi kauden kuljettajansa ensi keskiviikkona.

- Keskiviikkona? En ole tehnyt vielä mitään päätöksiä ensi kaudesta, joten se tarkoittaa sitten sitä, että minä en aja silloin Renault'lla, Alonso ihmetteli.

Italialaislehden mukaan Briatoren lausunto oli kuitenkin ilmeisesti pelkkä vitsi.