Formula 1

Hamilton hämmästelee Red Bullin ja Ferrarin vauhtia

Julkaistu:

F1
Mercedes-tallin brittikuljettaja Lewis Hamilton yllättyi Red Bullin ja Ferrarin vauhdista viikonloppuna Kanadan osakilpailussa.
Hamilton taisteli kilpailussa kärkisijoista Sebastian Vettelin ja Fernando Alonson kanssa, mutta joutui lopulta antautumaan molemmille.

- En tiedä, mitä Red Bull ja Ferrari ovat autoilleen tehneet, mutta he olivat [Kanadan] kilpailussa massiivisen nopeita jostain syystä, Hamilton kummastelee Autosportin haastattelussa.

Mercedes on alkukauden ajan ollut todella nopea aika-ajoissa, mutta kilpailuissa Red Bull, Ferrari ja aiemmin myös Lotus ovat pääsääntöisesti menneet kovempaa.

Kahden viimeisimmän kilpailun perusteella ero Mercedeksen ja kärkitallien välillä on kaventunut. Monacossa Nico Rosberg ajoi paalupaikalta kilpailun voittajaksi. Kanadassa Hamilton oli pitkään kiinni kakkospaikassa, kunnes Alonso ohitti hänet kuusi kierrosta ennen maalia.

- Kahdessa edellisessä kilpailussa vauhti on ollut fantastista. Se [nopeus] oli loistavaa Monacossa ja erittäin hyvää täällä [Montrealissa]. Emme olleet yhtä nopeita kuin Red Bull ja Ferrari, mutta silti kisa oli todella hyvä meiltä.

Seuraava kilpailu ajetaan Iso-Britanniassa Silverstonen radalla. Silverstonen kilpailu on Hamiltonille erityinen, sillä kyseessä on hänen kotikisansa.

- Haluan ilman muuta antaa faneilleni hyvän tuloksen. Silverstonen kilpailu on minulle aina erityinen ja haluan sydämestäni voittaaa sen, vuonna 2008 Silverstonessa voittanut Hamilton sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt