Formula 1

Lewis Hamilton: Rosbergille häviäminen ei haittaa

Julkaistu:

F1
Toiseen lähtöruutuun Monacon GP:n aika-ajoissa kaasutellut Mercedes-tallin brittikuljettaja Lewis Hamilton oli erittäin tyytyväinen lähtöpaikkaansa.
Hamilton on yleensä viihtynyt hyvin Monacon haastavalla katuradalla. Kuluva viikonloppu on kuitenkin ollut vuoden 2008 maailmanmestarille tuskien taiva.

- Olen kamppailut koko viikonlopun, yksinkertaisesti vain kamppaillut autoni kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 2005, jolloin olen kokenut tällaista Monacossa. Muina vosina minulla ei ole ollut mitään ongelmia, Hamilton ihmettelee Autosportin haastattelussa.

Vaikeudet tuntuivat kuitenkin olevan taaksejäänyttä elämää lauantain aika-ajossa. Hyvän vauhdin löytänyt Hamilton oli loppuhetkiin saakka kiinni paalupaikassa. Tallitoveri Nico Rosberg pudotti hänet kuitenkin niukasti toiseen lähtöruutuun. Myös kakkospaikka on Hamiltonin mukaan hyvä tulos.

- Olen todella onnellinen siitä, että pystyin varmistamaan tallille eturivin hallinnan. Se on valtava edistysaskel minulle, kun ottaa huomioon kaikki aiemmissa sessioissa ilmenneet ongelmat, Hamilton iloitsee.

Vaikka Hamilton on toistuvasti jäänyt aika-ajoissa tallitoverinsa Rosbergin taakse, asia ei brittikuljettajan mukaan vaivaa häntä millään tavalla.

- Se on minulle uusi tilanne, ja näytän pystyvän käsittelemään asian melko hyvin, Hamilton vakuuttaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt