Formula 1

12 minuuttia Räikkösen kanssa: Rahat, naiset ja Red Bull?

Julkaistu:

Saksalaislehti Bild Am Sonntag pääsi haastattelemaan Kimi Räikköstä Kiinan GP-viikonloppuna. Lehden toimittaja kuvaili tehtävää vaikeahkoksi.
Räikkönen tunnetaan formulapiireissä vähäsanaisena ja -eleisenä, eikä linja muuttunut saksalaislehden kohdalla. Vastaukset olivat lyhyitä ja kärkkäitä, mikäli kysymykset eivät miellyttäneet.

Oletko ensi kaudella Sebastian Vettelin tallikaveri ensi kaudella?
- Millainen kysymys tuo nyt oikein on? Formula ykkösten ympärillä on paljon puhetta. Minulla ei ole sopimusta ensi kaudeksi, se on ainoa tosiasia. Ensiksi yritän tehdä parhaan mahdollisen tuloksen Lotuksella. Vasta sen jälkeen mietin tulevaisuuttani. Olen tietysti imarreltu, että Red Bull on kiinnostunut minusta. Nämä ovat silti vain puheita, mitään ei ole paperilla, Räikkönen kommentoi.

Räikkönen kertoi olevansa tyytyväinen kauden aloitukseen. Hän muistuttaa kuitenkin Ferrarin, McLarenin ja Red Bullin painivan resurssipuolella eri sarjassa kuin Lotus.

- Sillä osa-alueella emme ole vielä heidän tasollaan, Räikkönen sanoi.

Haastattelu sai sähköisiä piirteitä, kun toimittaja esitti kysymyksen, ajaako Räikkönen F1:ssä taloudellisista syistä?

- Luuletko todellakin, että teen tätä rahan takia. Minulla on parempaakin tekemistä vapaa-ajallani kuin kuunnella tällaista sontaa. Ensiksikin, jos tarvitsisin rahaa, en olisi tässä antamassa tätä haastattelua. Ja toiseksi, en ajaisi kilpaa mikäli en saisi siitä nautintoa. En ole tyhjätasku, Räikkönen selitti.

Puheenaiheeksi nousi myös Räikkösen asumusero Jenni Dahlmanin kanssa. Räikkönen kertoi, etteivät naiset piiritä häntä nykyisessä elämäntilanteessa.

- En ole muuttunut ihmisenä formulaurani aikana. Miksi minun pitäisi olla suosittu naisten keskuudessa? Minulla on käytännössä saman ystävät kuin ennen elämää F1:ssä, eivätkä he välitä tekemisistäni, Räikkönen sanoi.

Reilun 12 minuutin jälkeen Räikkönen päätti saaneensa haastattelusta tarpeekseen. Hän poistui paikalta ilman ennakkovaroitusta.

Lue koko artikkeli tästä. (saksankielinen)
Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä sportti.com-sivusto.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt