Formula 1

Alonsolta suorat sanat Ferrarille

Julkaistu:

F1-sarjassa tiukimmin mestaruuden syrjässä kiinni oleva Fernando Alonso ei ole tyytyväinen Ferrariin.
Alonson MM-johto kaventui viime viikonloppuna ajetun Singaporen kolmostilan myötä 29 pisteeseen, kun Red Bullin Sebastian Vettel nappasi samaan aikaan täyden pistepotin.

Alonsolla on allaan yksi sarjan luotettavimmista, mutta ei nopeimmista autoista. Daily Mailin mukaan Alonso on vaatinut Ferrarilta ryhtiliikettä, mikäli talli haluaa hänen pistejohtonsa pitävän kauden loppuun asti.

- Emme todellakaan voi jatkaa näin, Alonso jyrähti lehden mukaan.

- Ei tämä aina voi niin mennä, että lähin haastajani keskeyttää, kuten nyt on kahdessa kisassa käynyt. Emmekä voi ajatella jatkavamme niin, että ajamme tuollaisia aika-ajoja, joissa olemme kärkeä melkein sekunnin perässä!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yskä on Ferrarillakin jo ymmärretty.

- Selvästikin suorityskykymme on parannuttava. Emme voi luottaa vain muiden epäonneen, tallipäällikkö Stefano Domenicali myönsi.

Ennen Singaporen kisaa Alonson kovin haastaja oli McLarenin Lewis Hamilton, jonka kisa päättyi kuitenkin keskeytykseen kärkipaikalta.

Alonson ja Vettelin takana MM-taulukossa kolmantena on nyt Lotuksen Kimi Räikkönen, 16 pisteen päässä Vettelistä ja seitsemän pistettä Hamiltonia edellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt