Formula 1

Kovalaisen tallikaveri jättämässä koko F1-sarjan?

Julkaistu:

Caterham-tallissa saattaa olla ensi kaudeksi kuskipaikka auki - kenties kaksikin.
Häntäpään tallissa viime kaudet ajanut Heikki Kovalainen ei ole peitellyt haluaan palata F1-talliin, jossa menestystäkin olisi näköpiirissä. Caterham kyntää edelleen pistesijojen ulkopuolella, eikä tilanteeseen ole odotettavissa dramaattista muutosta ensi vuonnakaan.

Kovalaisen on kauden mittaan huhuttu herättäneen kiinnostusta ainakin muutamissa Caterhamia suuremmissa talleissa. Siinä missä Kovalainen tahtoisi loikata astetta parempaan tiimiin, hänen nykyinen tallikaverinsa Vitali Petrov saattaa loikata kokonaan ulos F1-sarjasta.

Petrovin manageri Oksana Kosatshenko sanoi Sport-Expressin haastattelussa, että he ovat valmiit etsimään muuta tekemistä, jos Petrov joutuu jatkamaan maksukuskin roolissa.

- Jos venäläiskuljettajan mukana oleminen F1-sarjassa ei kiinnosta ketään muuta kuin Vitali Petrovia ja Oksana Kosatshenkoa, etsimme jotakin tekemistä kilparadan ulkopuolelta, Kosatshenko jyrähti Sport-Expressille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Petrov on pitänyt F1-uransa elossa yksityisellä rahalla ja sponsorituloilla. Manageri antaa ymmärtää, että tilanne on käymässä kestämättömäksi.

- Formula ykköset on hieno ja kunnioitettava sarja, mutta Vitalille se on työ, josta ei saa rahaa. Miksi? Syitä on varmaankin monia.

Kuluvalla kaudella Petrov on ajanut parhaimmillaan sijalle 13, kuten tallikaveri Kovalainenkin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt