Formula 1: Valtteri Bottas tähtää pitkään uraan Williamsilla - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Bottas valotti F1-suunnitelmiaan

Se "seuraava suomalainen formulatähti" Valtteri Bottas ei ole turhautunut rooliinsa F1-talli Williamsin testikuljettajana, ei lainkaan.

Valtteri Bottas

15.8.2012 13:46

Bottas, 22, viihtyy brittitallissa mainiosti, ja jatkaisi siellä mielellään pitkään. Niin pitkään, että pääsisi isoksi luvuksi tallin historiankirjoihin.

- Se olisi ihanteellista. Nautin työskentelystä näiden ihmisten kanssa, ja (tallin legendaarinen pomo) Frank Williams piiskaa porukkaa eteenpäin. Tallilla on upea historia, ja olen mukana jo kolmatta vuotta. Tunnen oloni kotoisaksi, joten olisi hienoa pysyä täällä. Toivon pitkää uraa Williamsilla, Bottas miettii Autosport-nettisivuston haastattelussa.

Vaikka Bottas on jo näyttänyt nopeutensa, edellä tallin kuljettajahierarkiassa ovat kuitenkin kisakuskit Pastor Maldonado ja Bruno Senna. Heillä on takanaan Bottakselta puuttuvaa sponsorirahaa.

Bottas etsii tarvittavaa sponsoritukea itselleen, mutta tällä hetkellä vuodesta 2013 ja mahdollisesta kuljettajapaikasta ei vielä kannata hehkutella sen kummemmin.

- Vaikea sanoa mahdollisuuksistani. Liian aikaista vielä. Olemme vasta kauden puolivälissä, ja talleilla on runsaasti aikaa päättää. En todellakaan voi sanoa, että mikään olisi mahdotonta, nuorukainen pyörittelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?