Formula 1

Kimi Räikkönen puhui ongelmista - "Se vain päätti olla toimimatta"

Julkaistu: , Päivitetty:

Kimi Räikkönen vakuuttaa, ettei ole huolissaan, vaikka hän on päässyt ajamaan uudella Lotuksella paljon suunniteltua vähemmän.

Räikkönen pääsi ajamaan lauantaina Barcelonan F1-testeissä vain 43 kierrosta. Hänen haltuunsa jäi päivän hitain kierrosaika.

- Ohjaustehostin ei vain toiminut. Se oli sama systeemi kuin eilen, mutta se vain päätti olla toimimatta tänään, Räikkönen kertoi kansainväliselle toimittajajoukolle.  

- Yritimme korjata sen. Ajattelimme, että siinä on vain jokin pieni vika, mutta valitettavasti sellaisten korjausten tekeminen vie paljon aikaa. Meidän piti vaihtaa koko systeemi, joka kestää vielä toiset puolitoista tuntia. Ohjaus ei ollut täydellinen senkään jälkeen, mutta oli se ihan ok, Räikkönen jatkoi.

Räikkönen pääsee Lotuksen rattiin vielä sunnuntaina, joka on talvitestien viimeinen päivä. Se on hänen viides ajopäivänsä Lotus E20:lla.

- Ainahan sitä toivoo saavansa enemmän testipäiviä, mutta tilanne on mikä se on, ja sen kanssa on elettävä.

- Pääsimme ainakin ensimmäisellä viikolla ajamaan hyvin, enkä usko, että autossamme on mitään suuria luotettavuusongelmia, ja se on hyvä asia. Meillä oli yksi ongelma viime viikolla, mutta se on korjattu, Räikkönen sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt