Formula 1

Brittilehti tekee räikeää pilaa Kimi Räikkösestä

Julkaistu:

Brittilehden kieli poskessa tekemä F1-kausiennakko on suomalaisittain irvokasta luettavaa.
The Sun julkaisi verkkosivuillaan kuukausikohtaisen ennustuksen alkaneesta F1-vuodesta. Ennakko on tehty humoristisella otteella, mutta erityisesti se keskittyy irvailemaan Kimi Räikköselle.

Ennustuksen mukaan Räikkönen jättää toistuvasti tulematta töihin, milloin mistäkin syystä. Esimerkiksi tammikuussa The Sun irvailee Räikkösen missaavan Lotuksen auton julkistamistilaisuuden.

- Tilaisuus oli aamukymmeneltä, ja minä en nouse sängystä ennen yhtätoista, The Sun vitsailee Räikkösen muka perustelevan.

Ja sama piikittely jatkuu kuukaudesta toiseen. Maaliskuussa Räikkösen ennustetaan jättävän kauden kaksi avauskisaa väliin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Minulla on elämä. Minulla oli muuta tekemistä. Sattuuhan sitä, Räikkösen perusteluiksi muotoillaan.

Kirkkaampiakin välähdyksiä The Sun Räikkösen kauteen kuitenkin mahduttaa: kesäkuussa Räikkösen kerrotaan nousevan Ferrarilta härkätaisteluareenoille siirtyneen Fernando Alonson paikalle.

Ferrarilla Räikkösen ennustetaan ajavan "henkeäsalpaavan" upean kauden loppupuoliskon, joka on kruunautumassa päätöskisassa. Räikkönen tarvitsisi vain yhden pisteen voittaakseen maailmanmestaruuden, mutta Jäämies jättääkin tulematta Brasiliaan.

- No, halusin kyllä olla siellä, oikein todella halusin. Mutta Suomessa sataa lunta ja tiedättä kyllä, miten paljon pidän hiihtämisestä.

Vuosipovaus päättyy siihen, että Red Bullin Sebastian Vettel voittaa kolmannen peräkkäisen mestaruuden.

Että sellainen ennustus The Sunilta.

Räikköselle paras tapa kuitata brittien etukäteisirvailut olisi näyttää perävaloja heidän kultapojilleen, Lewis Hamiltonille ja Jenson Buttonille.

Nähtäväksi tosin jää, onko Lotuksen autolla siihen missään vaiheessa minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt