Formula 1

Potkut uhkaavat F1-tulokasta

Julkaistu:

F1-kauden ensimmäinen kuljettajavaihdos alkaa olla lähellä.
Virgin-tallin belgialaiskuljettaja Jerome d'Ambrosio saattaa menettää ajopaikkansa hyvinkin nopeasti. Tulokaskuskin sponsorit ovat rikkoneet Virginin kanssa tehtyä sopimusta, eikä talli ole saanut sovittuja rahoja.

D'Ambrosion manageri Eric Boullier matkustaa torstaina Belgiaan keskustelemaan kuljettajan sponsorien kanssa. Boullier työskentelee myös Renault'n tallipäällikkönä. 

- Jeromen niin kutsuttujen sponsorien lupauksista mikään ei ole toteutunut. Ihmisten pitää ymmärtää, että jos he sitoutuvat johonkin, heidän on myös pidettävä sanansa, Boullier sanoi belgialaiselle Het Nieuwsblad -lehdelle. 

- Kaikki on nyt jumissa. Puhuin äskettäin Virginin johtajien kanssa ja he ovat kärsimättömiä. He sanoivat selvästi, että he harkitsevat Jeromen korvaamista toisella kuljettajalla, mikäli tilanne ei muutu, Boullier kertoi. 
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

D'Ambrosiolla on Virginin kanssa sopimus, jonka mukaan hänen pitäisi tuoda tallille tänä vuonna sponsorirahaa neljä miljoonaa euroa.

Ehdolla d'Ambrosion korvaajaksi ovat mm. kanadalainen Robert Wickens ja japanilainen Sakon Yamamoto. Viime kaudella GP3-sarjassa toiseksi sijoittunut Wickens on Virginin venäläisen osaomistajan, urheiluautoja valmistavan Marussian suojatti. Yamamoto on ollut Virgin varakuljettaja kauden ensimmäisissä kilpailuissa.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Donald Trump peruu delegaationsa osallistumisen Maailman talousfoorumiin
   Taloussanomat
  3. Kotimatkalla ollut Aiia, 21, puhui siskonsa kanssa puhelimessa, kun hyökkääjä iski – vaihto-oppilaan surma kuohuttaa Australiassa
   Ulkomaat
  4. Tunti sitten
  5. WSJ: Yhdysvallat harkitsee kiinalais­tuotteiden tuonti­tullien höllentämistä
   Taloussanomat
  6. Natalie ja Kerry ottivat selfien ”Paholaisen ovilla” – järkyttyivät kuvaan tallentuneesta kalpeasta hahmosta
   Viihde
  7. 2 tuntia sitten
  8. Sukeltajien poikkeuksellinen kohtaaminen valtavan valkohain kanssa tallentui kuviin – asiantuntijat kiinnittivät huomiota yhteen seikkaan
   Ulkomaat
  9. Kuvat prinssi Philipin kolaripaikalta: Suurikokoinen Land Rover rysähti tielle kyljelleen, Kia päätyi keula edellä pöpelikköön
   Kuninkaalliset
  10. Rekkaa ohittamaan lähtenyt autoilija törmäsi kolmeen vastaantulijaan Huittisissa – yksi loukkaantui vakavasti, kaksi lievästi
   Kotimaa
  11. 4 tuntia sitten
  12. Poliisi pyytää tietoja kadonneesta Jerestä – viimeisin yhteys 21-vuotiaaseen saatu joulukuussa
   Kotimaa
  13. 82-vuotias Berlusconi tulee taas – ilmoitti asettuvansa ehdolle EU-vaaleissa: ”Euroopasta puuttuu syvällistä ajattelua”
   Ulkomaat
  14. IS-raati arvioi puoluejohtajien esiintymisen – näin he pärjäsivät: ”Ei viinejä kauppoihin, koska täällä vedetään lähinnä lärvejä”
   Kotimaa
  15. Näytä lisää