Formula 1

Fisichella loukkaantuneelle Massalle: Tule hakemaan autosi

Julkaistu:

Ferrarin F1-talliin siirtynyt Giancarlo Fisichella on mielissään siitä, että hänellä on loukkaantumisestaan toipuvan Felipe Massan tuki. Fisichella pestattiin Ferrarille tuuraamaan sairauslomalla olevaa Massaa.

- Puhuin Massan kanssa puhelimessa. Hän sanoi olevansa iloinen puolestani ja totesi, että olin oikea valinta tallin toiseksi kuljettajaksi, Fisichella kertoi.

- Sanoin Massalle, että olin todella pahoillani tapahtuneesta ja toivotin hänelle pikaista paranemista. Sanoin hänelle, että tule hakemaan autosi takaisin, kun haluat sen. Se on sinun autosi. Sanoin hänelle myös, että toivon saavuttavani sen mihin sinä olisit pystynyt, Fisichella jatkoi.

Fisichella tuuraa Massaa Kimi Räikkösen tallitoverina loppukauden ajan. Hän jatkaa Ferrarin leivissä ensi vuonna testikuljettajana. Massaa tuurasi ensin Luca Badoer, mutta hän sai väistyä Fisichellan tieltä surkeiden esitysten jälkeen.

- 36-vuotiaana olin jo menettänyt toivoni (Ferrarille pääsemisestä), mutta tietysti ikinä ei pidä sanoa "ei koskaan", Fisichella tunnelmoi.