Michael Schumacher pitää peukkuja Felipe Massalle - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Michael Schumacher pitää peukkuja Felipe Massalle

Julkaistu: 16.10.2008 14:40, Päivitetty 16.10.2008 14:39

Formula ykkösten seitsenkertainen maailmanmestari ja Ferrarin neuvonantaja Michael Schumacher toivoo, että Felipe Massa kääntäisi MM-taiston edukseen.

Vaikka brasilialainen lähtee kahteen viimeiseen osakilpailuun viiden pisteen takaa-ajoasemassa, ei Schumi pidä tilannetta mahdottomana.

- Felipellä ja koko tallilla on vielä kaikki valtit käsissään. Ferrari-fanina minulle on vain mieleen, että MM-taisto on näin tiukka ja jännittävä. Felipen ystävänä toivon luonnollisesti hänelle maailmanmestaruutta, Schumacher kirjoittaa nettisivuillaan.

Schumacher ihmettelee myös, miksei Massaa arvosteta ajajana Fernando Alonson, Lewis Hamiltonin ja Kimi Räikkösen tasolle.

- On outoa, miten monet aliarvioivat ajajaa, joka taistelee maailmanmestaruudesta - minusta se on ristiriitaista, Schumi kirjoittaa.

Tällä kaudella Ferrari on ollut vaikeasti ajettavat, ja Schumacherin mukaan sekä Massa että talli ovat tehneet valtavasti työtä ajattavuuden parantamiseksi.

- Maailmanmestaruus on saavutettavissa ja kaikki on vielä avointa. Felipe ja koko talli avat erittäin motivoituneita. Pidän peukkuja pystyssä, että kauden päätteeksi voimme pitää kunnon juhlat, Schumacher lopetti.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta