Formula 1

Lehti: Alonsolla on Ferrari-sopimus kaudelle 2011

Julkaistu:

Italialaisen La Gazzetta dello Sport -lehden mukaan Fernando Alonsolla on salainen sopimus siirtymisestä Ferrarin F1-talliin kaudeksi 2011. Kaksinkertainen maailmanmestari Alonso on nykyään Renault'n palkkalistoilla, mutta on aiemmin kertonut haluistaan ajaa tulevaisuudessa Ferrarilla.

Kimi Räikkösellä ja Felipe Massalla on sopimus Ferrarin kanssa kauden 2010 loppuun asti. Alonson Renault-sopimus kattaa niin ikään kaksi seuraavaa kautta. La Gazzetta dello Sportin mukaan Alonson salainen Ferrari-sopimus olisi nelivuotinen.La Gazzetta dello Sport väittää, että Alonso saattaisi siirtyä Ferrarille jo kaudeksi 2010, jos Räikkönen ei onnistu odotetusti ensi kaudella.

Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo on toistuvasti korostanut olevansa tyytyväinen nykyisiin kuljettajiinsa, mutta on myös ylistänyt Alonson ominaisuuksia.

-Alonso on kieltämättä fantastinen kuljettaja, pidän hänestä. Hän on maailmanmestari ja johtajatyyppi tallissaan, Di Montezemolo sanoi Autosport-lehdelle runsas viikko sitten.

Ferrarin edustajat ovat kommentoineet italialaislehden tietoja niukasti.

-Voimme vain toistaa, että olemme solmineet kahden kuljettajan kanssa kauden 2010 loppuun asti ulottuvan sopimuksen, Ferrarin tiedottaja totesi.