Pikku-Schumi hautoo sittenkin F1-paluuta

Julkaistu:

Yksi tarjous on jo tyrmätty, mutta kohupalaaja Michael Schumacherin pikkuveli Ralf hautoo sittenkin paluuta formula ykkösiin.

Ralfin lähipiiri kuiski saksalaiselle Bild-lehdelle vuonna 2007 F1-uransa päättäneen nuoremman Schumacherin torjuneen tarjouksen palata kuninkuussarjaan ensi kaudeksi.

Ralfia houkutteli tiettävästi joku neljästä uutuustallista (Lotus, Campos, Virgin, US F1), mutta saksalainen ei koukkuun tarttunut. Tilanne voi kuitenkin vielä muuttua, jos kuusi osakilpailua urallaan voittanut konkari saa houkuttelevamman paperin eteensä.

- Olen huomannut, että sisälläni on taas paloa formula ykkösiin, Schumacher sanoi Bildille.

- Haasteen pitää kuitenkin olla oikea. Ei ole järkeä allekirjoittaa toiseksi parasta vaihtoehtoa, eikä nyt ole kyse rahasta, vaan siitä, että voisimme yhdessä saavuttaa jotakin.

- Tiedän, mitä pystyn tekemään ja tunnen oloni hyväksi ja valmiiksi.

Bildin mukaan nuoremman Shumacherin palkkaamisesta on käyty keskusteluja ainakin Sauberilla, Renault'lla ja Toro Rossolla. Toistaiseksi ainoa konkreettinen tarjous on kuitenkin tullut tuloskatalleista.

Schumacher on edellisen kerran ajanut F1-sarjassa kaudella 2007, jonka jälkeen hän päätti uransa kahden kehnon Toyota-kauden jälkeen.