Formula 1

Brittilehti: Buttonin McLaren-sopimus allekirjoitusta vaille valmis

Julkaistu: , Päivitetty:

Brittilehti Guardian kirjoittaa, että formula ykkösten hallitsevan maailmanmestarin Jenson Buttonin kolmivuotinen sopimus McLarenin kanssa on jo valmis.

Guardianin mukaan vain allekirjoitus puuttuu. Asian uutisoi lähellä McLaren-talli oleva F1-konkaritoimittaja Alan Henry.

Henryn mukaan sopimus tuo Buttonille kymmenen miljoonan dollarin vuositulot eli nostaa hänet miltei samaan kastiin tallin toisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin kanssa.

Kumpikaan osapuoli ei ole kiistänyt tietoa. Virallista ilmoitusta Buttonin sopimuksesta odotetaan aivan lähipäivinä. Näin ollen Kimi Räikkösen asema kuljettajamarkkinoilla muuttuu oleellisesti. Huipputalleista vain Brawnilla on tilaa.

Button voitti tänä vuonna maailmanmestaruuden juuri Brawn-tallissa, joka muuttuu ensi kaudeksi Mercedes Grand Prix -talliksi.

Brawn tallin toimitusjohtaja Nick Fry kertoi viikonvaihteessa toivovansa Brawnin ja Buttonin pääsevän vielä sopimukseen ensi kaudesta, mutta sanoi myös että talli ei ole valmis tarjoamaan lisärahaa Buttonille.