Formula 1

McLarenin ja Italian syyttäjäviranomaisen tapaaminen siirtyi

Julkaistu:

Formula ykkösten viime kautta leimannutta vakoiluskandaalia tutkivan italialaisen syyttäjäviranomaisen ja McLaren-tallin johdon tapaaminen ei toteudu maanantaina, kuten alunperin oli tarkoitus. Toistaiseksi tapaamiselle ei myöskään ole sovittu uutta päivämäärää.

Italialaisen Gazzetta Dello Sport -lehden mukaan Modenan syyttäjäviranomaisen Giuseppe Tibisin piti kuulustella McLaren-tallin henkilöstöä mukaan lukien tallin johtajaa Ron Dennisia maanantaina liittyen vakoilujupakkaan, jossa Ferrarin salaiseksi luokittelemia tietoja joutui McLaren-tallin käsiin.

Tibis totesi kuitenkin, ettei McLarenin väkeä ole tulossa Modenaan maanantaina, eikä uutta päivää tapaamiselle ole sovittu. McLaren-talli kuittasi tilanteen toteamalla, että talli on saanut viranomaisilta Modanosta papereita, joita tallin lakimiehet arvioivat parasta aikaa.

Vakoilujupakkaan liittyen Tibis on jo haastatellut McLarenilla viime kauden ajanutta Fernando Alonsoa. Kansainvälinen autoliitto FIA rankaisi brittitallia viime kaudella vakoilujupakasta 100 miljoonan dollarin sakoilla ja autonvalmistajien MM-pisteiden menetyksellä.