Formula 1

Villeneuve lähellä sopimusta serbialaisen F1-tallin kanssa

Julkaistu:

Formula 1:n vuoden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve on lähellä sopimusta serbialaisen, F1:n kilpailuoikeudesta haikailevan tallin kanssa.

Serbialaisen Zoran Stefanovicin johtama Stefan GP -talli kertoi Autosportille, että talli aikoo tosissaan saada kanadalaisen Villeneuven riveihinsä, vaikka tallin F1-paikka on vielä vähintäänkin epäselvä.

Stefan GP saa kilpailuoikeuden tämänvuotiselle F1-kaudelle ainoastaan siinä tapauksessa, jos jompikumpi tulokastalleista - US F1 tai Campos - ei kykene osallistumaan täyteen F1-sarjaan.

- Olemme hyvin lähellä sopimusta Jacques Villeneuven ja mahdollisesti myös erään toisen kuljettajan kanssa, joka työskentelisi tallimme varakuljettajana, Stefanovic kertoi.

Villeneuve, 38, on viime vuosina ajanut Yhdysvaltain Nascar-sarjassa. Edellisen F1-osakilpailunsa hän ajoi Sauber-tallissa vuonna 2006.

Toyotan moottoreihin luottava serbialaistalli on nimennyt toiseksi kisakuskikseen japanilaisen Kazuki Nakajiman, joka ajoi kaksi edellistä kautta Williams-tallissa.