Formula 1

"Michael Schumacher ei ole tunteeton robotti!"

Julkaistu:

Pikkuveli on saanut tarpeekseen Michael Schumacherin viime aikoina saamasta haukkujen tulvasta.

Viimeinen pisara oli useiden F1-vaikuttajien ilmoille sinkauttama kritiikki, jonka mukaan Schumacherin anteeksipyyntö Rubens Barrichellolle oli kaikkea muuta kuin vilpitön.

- On täysin sopimatonta, että Michaelia kuvaillaan jonkinlaiseksi tunteettomaksi robotiksi. Michael ei ole sellainen! Ralf paukutti saksalaisen Welt am Sonntagin haastattelussa.

Koko soppa sai alkunsa reilu viikko sitten Unkarissa ajetussa F1-osakilpailussa, jossa vanhempi Schumacher kiilasi ohitusta hakeneen Barrichellon vaarallisesti kiinni Hungaroringin radan pääsuoraa reunustavaan varikkomuuriin.

Tuoreeltaan Schumi ei tilannetta pahoitellut, mutta pari päivää myöhemmin oli toinen ääni kellossa. Monien mielestä pahoittelut olivat kuitenkin ennemminkin pakon sanelema maneeri, kuin aito anteeksipyyntö mieheltä, joka mestaruuksien lisäksi hankki ensimmäisellä urallaan maineen varsin häikäilemättömänä kilpailijana.

- Hän pahoitteli tekostaan vain ja ainoastaan siitä syystä, että ymmärsi tehneensä virheen. Kaikkien pitäisi uskoa häntä ja mennä jo eteenpäin, pikkuveli vakuuttelee.

Niin tai näin, vanhemman Schumacherin kohuttu paluukausi tullaan muistamaan lähinnä vaikeuksista radalla ja kohutilanteesta ex-tallikaveri Barrichellon kanssa.

Kauden alla puoliääneen lausutuista mestaruuspuheista ei ole välitetty enää pitkään aikaan, sen verran hankala kausi seitsenkertaisella mestarilla on meneillään.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.