Darude ja Sebastian Rejman putosivat viisufinaalista – katsojat kuittasivat huumorilla

Julkaistu:

Suomen euroviisukaksikko saa katsojilta tappiosta huolimatta tukea ja kannustusta. Mukana myös muutama yllättävä myönteinen havainto.
Pettymystä, ärtymystä, tsemppiä ja mausteeksi hivenen hirtehistä huumoria. Näin katsojat purkivat tuntojaan Twitterissä, kun puolilta öin oli selvinnyt, ettei Daruden ja Sebastian Rejmanin Look Away -kappale yltänyt Euroviisujen finaaliin Tel Avivissa Israelissa.– Suomi ei päässyt #euroviisut-finaaliin. Ei edes silloin kun edustajana on Darude, hämmästeli Severi.

Moni muu oli samaa mieltä. Tappio ei ollut Suomen häpeä, vaan kommentoijien mukaan koko viisukisa on viallinen.– Taaaaas paskaaaaa!!– SLOVENIA?– Näen samoja piirteitä asioissa #Euroviisut ja #Lukko. Molemmissa on joka vuosi toiveena voitto – tai edes finaalipaikka, muotoili Euroviisujen ja raumalaisen jääkiekon ystävä.– En odottanut mitään ja olen silti pettynyt, kertoi nimimerkki ecks.

Moni katsoja jaksoi kuitenkin tsempata Suomen viisuduoa vielä tappion jälkeenkin.–  Sai olla ylpeä Suomen puolesta, kirjoitti Satu.– Ei ainakaan tarvinnut hävetä (tää siis on kehu), kannusti yksi kommentoija.– #Darude on liian hyvä tonne, kiteytti Mia.

Jotkut löysivät tapahtuneeseen myös yllättäviä myönteisiä näkökulmia.– Näin #Daruden trendaavan ja ajattelin heti hänen kuolleen, mutta se liittyikin euroviisuihin, havainnoi Isa.– Hienoa, että Suomi boikotoi Israelin viisuja jättämällä finaalin väliin.

Jos Daruden ja Sebastian Rejmanin semifinaaliesitys jäi näkemättä, katso se tästä: