Samu Haberin 26-vuotias kihlattu varastaa huomion euroviisuissa – Darude paljastaa, miksi lumoavan kaunis Etel Röhr valittiin show’n päätähdeksi

Julkaistu:

euroviisut
Darude ja Sebastian Rejman kisaavat tänään tiistaina euroviisujen finaalipaikasta.
Darude ja Sebastian Rejman joutuvat tänään ensimmäistä kertaa varsinaisille viisulauteille, kun he esiintyvät euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa Look Away -kappaleellaan.

Suomi esiintyy tänä vuonna Tel Avivissa järjestettävissä viisuissa kolmantena heti Kyproksen ja Montenegron jälkeen.
Suomen esitys on muuttunut hieman Uuden musiikin kilpailussa (UMK) nähdystä. UMK:ssa nähtyä kuutiota ei voitu tuoda Tel Aviviin, joten kuutiolle heijastettu video näkyy nyt lavan takaosassa olevalta isolta näytöltä. Darude on lavan takaosassa katsomosta käsin katsottuna vasemmalla puolella ja tanssija Etel Röhr on lavan takaosassa keskellä. Rejman on osan Look Away -kappaleen esityksestä lavan etuosassa.


– Meidän upea tanssijamme Etel Röhr on Äiti maa. Hän sopii siihen rooliin täydellisesti. Etel on rautainen ammattilainen ja tietysti ihanan näköinen ihminen, Darude kertoi IS:lle juuri ennen viisuihin lähtöä.

Daruden mukaan Röhr valittiin rooliinsa tuotannon puolesta, mutta hän on tanssijan suoritukseen sataprosenttisen tyytyväinen.


Sosiaalisessa mediassakin näyttävällä esiintymisellään puheenaiheeksi noussut Röhr on Suomen viisushow’n katseenvangitsija ja pitkän linjan ammattitanssija. Hän on esiintynyt muun muassa Suomen kansallisoopperassa ja Wienin oopperan Carmen-oopperassa.

Röhr kihlautui syksyllä 2018 Sunrise Avenue -solisti Samu Haberin kanssa. Tanssijan isä on elokuva-alalta tuttu tuottaja-ohjaaja Marko Röhr.


Virtanen kertoi, kuinka Äiti maa on ilmastonmuutokseen kantaaottavan tarinan keskipisteenä. Lisäksi lavalle astuu kolme uutta taustalaulajaa. Suurin muutos UMK:ssa nähtyyn esitykseen piilee kuitenkin show’n kokoluokassa.

– Minä ja Sebastian hoidamme edelleen omat tonttimme, mutta pakassa on paljon lisää hyödynnettäviä elementtejä, kuten catwalk-mallinen lava ja erilaisia screenejä. Onhan ne puitteet huikeat, Virtanen intoili.


Ensimmäisessä semifinaalissa esiintyy yhteensä 17 maata: Suomi, Kypros, Montenegro, Puola, Slovenia, Tshekki, Unkari, Valko-Venäjä, Serbia, Belgia, Georgia, Australia, Islanti, Viro, Portugali, Kreikka ja San Marino. Maista finaaliin selvittävät tiensä kymmenen eniten pisteitä saanutta.

Pisteet jakautuvat 50–50 asiantuntijaraadin ja yleisöäänten kesken.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt