Ensimmäinen vilaus Suomen euroviisuesityksestä julki – huomion varasti yllättäen Sebastian Rejmanin omaperäinen asu - Euroviisut - Ilta-Sanomat

Ensimmäinen vilaus Suomen euroviisuesityksestä julki – huomion varasti yllättäen Sebastian Rejmanin omaperäinen asu

Darude ja Sebastian Rejman ovat päässeet tositoimiin Tel Avivissa, jossa he harjoittelevat euroviisuesitystään.

Darude ja Sebastian Rejman kilpailevat euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 14. toukokuuta.­

4.5.2019 13:41

Israelissa kahden viikon kuluttua järjestettävien euroviisujen valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa. Suomea viisuissa edustavat Darude ja Sebastian Rejman, jotka ovat jo paikalla Tel Avivissa harjoittelemassa Look Away -kappaleen esitystään.

Suomalaiskaksikko osallistui tällä viikolla ensimmäisiin harjoituksiinsa ja pätkä siitä julkaistiin euroviisujen virallisella YouTube-tilillä.

Videolla näkyy, miten Rejman esiintyy valtavalla viisulavan edustalla ja Darude taka-alalla. Rejman oli pukeutunut harjoituksiin nahkatakkiin ja housuihin, jotka vangitsivat katseita. Erikoiset housut vaikuttivat olevan osittain farkkua ja osittain nahkaa.

  • Voit katsoa ensimmäisen vilauksen Daruden ja Rejmanin esityksestä alla olevalta videolta tai täältä!

Harjoitusvideon pääosaan nousivatkin nopeasti Rejmanin housut, joita kommentoitiin ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Kommentoijat ihmettelivät, oliko kyseessä todella housut vai kenties nahkasaappaat, jotka laulaja oli vetänyt farkkujensa päälle.

– Sebastian lainasi bootseja Tamtalta, eräs kommentoija toteaa YouTubessa.

Rejmanilla oli housut, jotka olivat osittain nahkaa.­

Tamtalla kommentoija viittaa Kyprosta tänä vuonna edustavaan laulajaan, joka nähtiin harjoituksissa huimissa, kiiltonahkaisissa saappaissa.

– Tamtan bootsin varastettiin ja ne löysi Sebastian Rejman. Poliisi soitettiin paikalle, mutta epäilty katsoi pois (looked away), toinen vitsaili.

– Miksi Sebastianilla on Tamtan bootsit? jatkoi kolmas.

– Nuo housut. En pysty, neljäs totesi.

Darude ja Rejman esiintyvät Kyproksen tavoin euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 14. toukokuuta. Kilpailun finaali nähdään lauantaina 18. toukokuuta.

Darude kertoi aiemmin tällä viikolla IS:lle, että hän odotti innolla Tel Aviviin lähtöä ja euroviisujen harjoituksia. Erityisesti DJ odotti näkevänsä, miltä viisukappale Look Awayn lavashow näyttää tapahtumapaikalla, Tel Aviv Convention Centerissä.

Show’hun on tehty pieniä muutoksia UMK:n jälkeen ja mukaan on saatu myös uusia elementtejä, kuten led screen -lattia. Lisäksi mukana on kolme taustalaulajaa. Suurin muutos piilee show’n kokoluokassa.

– Minä ja Sebastian hoidamme edelleen omat tonttimme, mutta pakassa on paljon lisää hyödynnettäviä elementtejä, kuten catwalk-mallinen lava ja erilaisia screenejä. Onhan ne puitteet huikeat, Darude totesi IS:n haastattelussa.

Darude ensimmäisessä euroviisuharjoituksessa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?