Tv-katsojilta viiltävää analyysia UMK-esityksistä – yksi harmillinen seikka sai aikaan palautevyöryn somessa: ”Onko mun telkkari menossa rikki?”

Julkaistu:

umk
Daruden ja Sebastian Rejmanin viisuesitykset saivat ristiriitaisen vastaanoton tv-katsojien keskuudessa.
Turun Logomossa on parhaillaan käynnissä UMK19: Darude -show. Illan lopuksi selviää, millä kappaleella Darude ja Sebastian Rejman edustavat Suomea euroviisuissa. Darude ja Sebastian Rejman esittävät suorassa lähetyksessä kolme ennakkoon julkaistua kappaletta, joista yleisö ja kansainvälinen raati valitsevat voittajan.

Ensimmäisenä parivaljakko esitti kappaleen Release Me, jonka jälkeen kuultiin Superman. Viimeisenä kuultiin lieväksi ennakkosuosikiksi noussut Look Away.
  • Voit katsoa voittajakappaleen alta.


”Energia puuttuu koko hommasta”

Tv-katsojat kehuivat Twitterissä kappaleiden muuttuvan kerta kerralta tarttuvimmiksi.

Sen sijaan itse esitykset ovat saaneet tv-katsojat hieman kriittiselle kannalle. Moni katsoja kiinnitti huomiota siihen, ettei laulu kuulunut tarpeeksi hyvin kotisohville asti. Myös itse esityksiä kritisoitiin energian puutteesta.

– Onko mun telkkarin äänentoisto menossa rikki vai onko se vain suomalainen live-osaaminen?
– Voi miten tää ...on näin kiusallista. Falski ja flätti. Ei stagekarismaa. Siis Rejmanilla. Pettymys koska muuten pidän biisistä.
– Tykkään Release Me:stä mutta ääniongelma pilasi fiiliksen eikä se kuulostanut yhtä hyvältä kuin radiossa
– Joku nippeli pois päältä, laulu ei kuulu / vakuuta
– Release Me on ok kappale, mutta energia puuttuu koko hommasta.
– Ei riitä Rejmanin ääni... ei millään.
– Ääni ei kuulu yhtään.
– Olisin tosi kovasti halunnut tykätä, mutta kun ei. Biisit ois tarvinneet valovoimaisemmat vokalistit, mielellään joka biisiin eri solisti. Nyt mielenkiinto jäi betoniseinän tasolle. Harmi!
– UMK-kisakatsomo ready, mutta kuulolaite jäi kotiin, sitä tarvittaisiin laulun osalta. Missä äänimiehet?
– Vaarallisen läheltä menee tuo laulu sebulla tässä Superman-biisissä paikkapaikoin. Onko lievää yliyrittämistä niinku suomalaisilla mäkimiehillä? Show oli kyllä hyvä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt