Daruden viimeinen viisubiisi sai yksimielisen tuomion somessa: pian leimahti huoli – mikä kolmesta kappaleesta on suosikkisi?

Julkaistu:

euroviisut
Daruden kaikki kolme UMK-kappaletta on nyt julkaistu. Tuorein Look Away -kappale kerää kehuja, mutta osa viisufaneista ei silti ole vakuuttunut.
Daruden kolmas ja viimeinen UMK-kappale julkaistiin torstain ja perjantain välisenä yönä. Look Away -kappale kisaa aiemmin helmikuussa julkaistujen Superman- ja Release Me -kappaleiden kanssa Suomen euroviisubiisin paikasta ensi viikon lauantaina järjestettävässä UMK:ssa. Lopullisen viisukappaleen valitsevat kansainvälinen tuomaristo ja suomalaisyleisö.
Daruden kolme viisukappaletta ovat jakaneet mielipiteitä ja herättäneet runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Twitteriin tulvi yön aikana lukuisia viestejä, joissa arvioitiin tuoreimman Look Awayn mahdollisuuksia ja pohdittiin, mikä kappaleista todella oli paras.

Suurin osa Twitter-käyttäjistä on sitä mieltä, että Look Away on Daruden kolmesta kappaleesta ehdottomasti paras. Sitä kehutaan meneväksi ja mielenkiintoiseksi ja fanit toivovat, että siitä tulisi Suomen viisukappale.
– Darude julkaissut kaikki Euroviisu esityksensä. Viimeisin eli Look Away on paras ja toimivin. Toki live-esitys sitten ratkaisee, mut kyllä tämän voi hyvin kuvitella viisujen finaalissa. Tämän vuoden taso jo julkaistuissa euroviisukappaleissa ei kovin hyvä ole, arvioi eräs mies.
– Jos tää ei pääse edustamaan Suomea, niin voidaan sanoa hyvästit kärkipaikoille, jatkaa toinen twiittaaja.
– Tää viimeinen Darude on paras, tämä pitää valita.
– Viimeinen Daruden kappale todella on paras. Minulla ei ole mitään hajua, mitä Sebastian sanoo ensimmäiset 20 sekuntia, mutta kun pääsen sen ohi, se on täydellisen hauskaa tanssipoppia. Vaikka kappaleen kutsuminen ”Katso poiksi” show’ssa, jossa on kyse huomiosta yhtenä iltana, voi olla huono enne.
– Daruden kolmas biisi Look Away on paras.
– Okei, olen kuunnellut kaikki kolme Daruden kappaletta. Look Away on joukon paras, mutta rehellisesti yksikään niistä ei ole mahtava, kuuluu yksi kommenteista.

Moni kommentoija on kahden vaiheilla Look Awayn ja toisena julkaistun Superman-kappaleen välillä eikä osaa valita suosikkiaan.
– Ihana Look Away! Mutta nyt tuli vaikee valinta, kumpi parempi Superman vai Look Away?


Look Away -kappletta kommentoitiin myös UMK:n Facebook-sivuilla.

– Okei Suomi, tämä on SE. Minä rukoilen teitä, kuului yksi ulkomaalaisen viisufanin kommentti.

– Kylmikset, hehkutti eräs nainen viitaten siihen, että kappale aiheutti hänelle kylmät väreet.

Riittävän hyviä kappaleita?

Vaikka Look Away -biisiä kehuttiin parhaaksi Daruden kolmesta kappaleesta, herätti se myös huolta. Monet kommentoijat toteavat, ettei mikään kolmesta kappaleesta ole tarpeeksi hyvä edustamaan Suomea viisuissa.

Somessa epäillään, ettei menestystä Israelin viisuissa tule, sillä kappaleet eivät sytytä tarpeeksi.

–  Ai kauhia! Olin niiiin onnellinen kun Darude valittiin mut tuo laulaminen ei kyllä todellakaan riitä viisuihin. Jos on ajateltu et komeudella mennään? Ihan järkyttävää honotusta, kuuluu yksi Facebook-kommenteista.

– Kolmesta vähiten huonoin.. Tasapaksua höttöä, niin kuin edellisetkin..

– Koukku tuntuu puuttuvan kaikista.

Kansainvälisen euroviisusivusto Wiwibloggsin mukaan Look Away on varsin lupaava kappale. Sivusto luonnehtii sitä yllätykselliseksi ja monipuoliseksi.

– Kappale on hieman ennalta arvaamaton ja yllättää kuulijan käänteillään. Rauhallinen, mutta voimakas alku rakentuu kohti kertosäettä, joka muuttaa Look Awayn klubien tanssibiisiksi. Heti kertosäkeen jälkeen se tipahtaa jälleen vakavaksi ja hitaammaksi. Darude tarjoilee monia makuja, kuuluu Wiwibloggsin arvio.

Katso alta kaikki Daruden kappaleet ja äänestä suosikkiasi!

Look AwaySupermanRelease Me

Ota kantaa

Mistä kappaleesta pitäisi tulla Suomen euroviisubiisi?

1. Look Away 53% 2. Superman 29% 3. Release Me 18%
Ääniä yhteensä 9592

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt