Euroviisut

Venäjä lähettää euroviisuihin tutun supertähden – maa yrittää aiemmin hyväksi havaittua ”voittamistaktiikkaa”

Julkaistu:

euroviisut
Venäjän viisuedustaja sijoittui kaksi vuotta sitten kisoissa kolmanneksi.
Venäjä on valinnut tänä vuonna viisuedustajakseen laulajatähti Sergei Lazarevin.

Euroviisujen virallisilla sivuilla kerrotaan, että Lazarev sanoi Russia 1- kanavalla haastattelussa olevansa hyvin otettu siitä, että saa edustaa maataan toista kertaa. Tähti lupasi edustaa maataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Mies on viisukansalle jo entuudestaan tuttu, sillä hän edusti Venäjää myös vuonna 2016. Lazarev oli tuolloin vahva voittajasuosikki, mutta jäi lopulta kolmannelle sijalle.

Viimeksi Lazarev esitti viisuissa You Are The Only One -kappaleen. Venäjän viisutuottajalegendat Dimitris Kontopoulos ja Philip Kirkorov tekivät kappaleen hänelle.Lazarev aiheutti vuonna 2016 viisujen alla skandaalin, kun hänen vanhat alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen. Tabloidilehti The Sun julkaisi Lazarevin alastonkuvia vain tunteja ennen viisufinaalia. Yhdessö kuvista Lazarev istuu alasti lehtikasan päällä ja osoittaa kädessään olevalla sahalla kohti alusvaatteissa lattialla istuvaa mallia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Venäjä käyttää Lazarevin valinnallaan entuudestaan tuttua voittotaktiikkaansa. Samanlainen kaava toteutui, kun maa lähetti ensin vuonna 2006 ja sitten uudestaan vuonna 2008 viisuihin kotimaassaan supersuositun artistin Dima Bilanin.

Bilan sijoittui vuonna 2006 toiseksi. Vuonna 2008 hän voitti viisut ollessaan viisukansalle jo valmiiksi tuttu esiintyjä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt