Euroviisut

Saara Aallon viisuesitys huomioitiin näyttävästi Britanniassa – suomalaislaulajan show äimistytti katsojat: ”En odottanut sitä”

rac

Julkaistu:

jatkopaikka
Saara Aallon esiintyminen euroviisuissa on herättänyt huomiota etenkin Britanniassa.
Tiistaina tiensä euroviisujen semifinaaliin selvittänyt Saara Aalto on herättänyt runsaasti huomiota maailmalla. Suomalaisen esitys on noussut otsikoihin erityisesti Britanniassa, jossa Aalto on varsin tuttu kasvo.

Aalto hurmasi britit maan X Factor -kilpailussa syksyllä 2016 ja sijoittui lopulta kisan toiseksi. Aallon näyttävä, mahtipontinen ja eläväinen esiintymistyyli upposi katsojiin ja häntä kehuttiin vuolaasti maan lehdissä.

Nyt Aallon jatkopaikka viisuissa on huomioitu brittimediassa. Esimerkiksi Metro- ja Express -lehdet ovat kertoneet Aallon Monsters-esityksestä näyttävästi.
  • Katso Aallon tunnelmat semifinaalin jälkeen yllä olevalta videolta!
Metro-lehden mukaan Aalto viimeisteli näyttävän semifinaaliesityksensä pyörimällä ylösalaisin ja esiintymällä upeissa saappaissa.


Expressin mukaan Aallon esitys sai tv-katsojat äimistymään. Lehti kehuu Aaltoa lahjakkaaksi laulajaksi ja hehkuttaa tämän tulkintaa uskomattomaksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hänen ilmiömäiset tanssiliikkeensä ja uskomaton tulkintansa toivat hänelle paikan finaalilähetyksessä varmistaen, että neljän vuoden jälkeen Suomi pääsi kilpailun viimeiselle kierrokselle, Expressin jutussa kerrotaan.


Lehden mukaan katsojat haltioituivat erityisesti Aallon uskaliasta pyörimisestä vyöllä sidottuna. Artikkelissa kerrotaan myös, että Aallon esiintyminen euroviisuissa Suomen riveissä tuli osalle brittikatsojista yllätyksenä. Kisassa oli mukana myös muita briteille tuttuja laulajia.

– Saara Aalto (Suomi) X Factorista ja Ryan O’Shaughessy (Irlanti) Britain’s Got talentista laulavat euroviisuissa. En odottanut sitä, eräs birttikatsoja kommentoi Expressin mukaan.

Moni myös iloitsi Aallon jatkopaikasta ja kertoi nauttineensa laulajan esityksestä.


BBC kertoi jo ennakkoon, että mukaan euroviisuissa kisaava Aalto muistetaan ylenpalttisista esityksistään X Factorista. Hänet muistetaan Britanniassa esimerkiksi Björkin It’s Oh So Quiet ja Lady Gagan Bad Romance -esityksistä. Britannian yleisradioyhtiö kertoi myös, että Aallon viisukappale valittiin kolmen ehdokkaan joukosta UMK:ssa.


Tiistaina ratkennut finaalipaikka oli Aallolle unelmien täyttymys. Hän kertoi tunnelmiaan lehdistötilaisuudessa heti semifinaalin tuloksen ratkettua.

– Hyvältä tuntuu, eihän tässä muuta voi sanoa kuin että hyvältä tuntuu, Aalto kommentoi.

– Olen vielä vähän sellaisessa tilassa, että vain odotan, että pääsen halaamaan Meriä ja koko tiimiä ja juhlimaan heidän kanssaan, shokissa jatkopaikastaan ollut laulaja jatkoi.


Viime yönä selvisi, että Aalto esiintyy lauantaina nähtävän finaalin toisella puoliskolla. Aallon lisäksi tiistain semifinaalista selvisi jatkoon yhdeksän maata: Itävalta, Viro, Kypros, Liettua, Israel, Tsekki, Bulgaria, Albania ja Irlanti.

Huomenna torstaina Lissabonissa kisataan euroviisujen toinen semifinaali, josta finaaliin jatkaa toiset 10 maata.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt