Euroviisut

Saara Aallon parjattu viisuesitys uudistui täysin – esitys pidetään salassa aivan viime hetkeen: ”Voimme hyvillä mielin tavoitella finaalipaikkaa”

Julkaistu:

euroviisut
Saara Aalto nousee viisulavalle ensimmäisessä semifinaalissa. Monsters-kappaleen show on kokenut Ylen mukaan suuria muutoksia.
Saara Aalto tavoittelee viisufinaalipaikkaa 8. toukokuuta järjestettävässä euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa.

Aallon kappale sai heti julkaisun jälkeen viisufaneilta erittäin innostuneen vastaanoton, mutta UMK:ssa nähty lavashow ei ollut kaikkien mieleen.

Sosiaalisessa mediassa fanit kirjoittivat, että neonvärejä ja enkelinsiipisiä tanssijoita sisältänyt show oli aivan jotain muuta, mitä he olivat odottaneet.

Aalto kertoi heti UMK-finaalin jälkeen haluavansa tehdä esitykseen muutoksia. Samoilla linjoilla oli myös show’n suunnitellut Brian Friedman, joka tunnetaan muun muassa Britannian X Factorin näyttävistä esityksistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aalto on esittänyt Monstersin UMK:sta nousseen kohun jälkeen useita kertoja ja merkittävästi muuttuneena.

Yle tiedottaakin nyt Aallon edustavan Suomea viisuissa täysin uudistuneella Monstersilla, jonka show’ta on hiottu valmiiksi viisulavalle.

– Olemme tehneet paljon työtä saavuttaaksemme mahdollisimman näyttävän, ja biisiin sopivan esityksen. Nyt voimme hyvällä mielellä lähteä tavoittelemaan finaalipaikkaa ja sijoitusta mahdollisimman korkealla tulostaulun vasemmalla puolella, sanoo UMK-tuottaja Anssi Autio.


Uuden lavashow’n tarkempi sisältö selviää Ylen mukaan vasta Lissabonin viisulavalla. Esityksen on suunnitellut Brian Friedman, joka vastasi myös aiemmasta, sosiaalisessa mediassa parjatusta lavashow’sta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Aivan uskomatonta, ihan pian olen unelmani äärellä Euroviisuissa! Tätä olen odottanut niin monta vuotta. Nyt on luvassa vielä viimeiset harjoitukset ja pukusovitukset ennen kuin Lissabon kutsuu. Tuntuu, että uudistuneessa esityksessä kaikki on kohdillaan, joten olo on rauhallinen ja luottavainen, Saara Aalto intoilee Ylen tiedotteessa.

Tältä esitys näytti UMK:ssa:Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Yle esittää laulajasta uuden dokumentin ennen ensimmäistä semifinaalia. Dokumentissa seurataan Aallon viisutaivalta marraskuusta tähän kevääseen.

Viisuviikko huipentuu finaaliin lauantaina 12.5., jossa esiintyvät semifinaaleista jatkoon päässeet 20 maata, isäntämaa Portugal sekä viisi isoa rahoittajamaata Ranska, Saksa, Italia, Espanja ja Iso-Britannia.

Saara Aalto kilpailee lauantain finaalipaikasta numerolla 15. Suomen lisäksi 1. semifinaalissa esiintyvät: Azerbaidzan, Islanti, Albania, Belgia, Tsekki, Liettua, Valko-Venäjä, Viro, Bulgaria, Makedonia, Kroatia, Itävalta, Kreikka, Armenia, Sveitsi, Irlanti, Kypros ja viisujen ennakkosuosikki Israel.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt