Euroviisut

Saara Aallon toinen viisuehdokas julkaistiin – tälläkö Suomi finaaliin? ”Tämä on stadionbiisi”

Julkaistu:

umk2018
Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale ja sen musiikkivideo on julkaistu. Biisi on nimeltään Domino.
Suomea toukokuussa euroviisuissa edustaa Saara Aalto. Ennen viisuja suomalaiset ja kansainvälinen raati valitsevat, mikä kappale kajahtaa Lissabonin euroviisulavalla. Kappale-ehdokkaita on kolme, joista ensimmäinen, Monsters, julkaistiin viime viikolla.

Nyt on julkaistu toinen kappale-ehdokas: Domino. Kappale kertoo rakkaudesta.

– Kappale kertoo siitä hetkestä, kun on niin rakastunut, että jalat lähtee alta! Saara kertoo.

– Tässä saa päästää kaikki tunteet ulos. Tämä on stadionbiisi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyySaara Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen Thomas G:sonin, Bobby Ljunggrenin, Johnny Sanchezin ja Will Taylorin kanssa. Dominon ovat tuottaneet G:son ja Sanchez. G:sonilla on pitkä viisuhistoria, jonka kohokohta on Loreenin viisuvoittaja Euphoria. Myös Ljunggrenilla on maineikas viisutausta, hän on säveltänyt viisi Ruotsin edustuskappaletta.

Lavalla nelimetrinen domino

Dominon näyttävä lavashow tullaan näkemään ensimmäistä kertaa 3.3. Yle TV1:ssä suorassa lähetyksessä UMK18: Saara Aalto. Lavashow nähdään samanlaisena kuin se tehtäisiin euroviisuihin.

Tänä vuonna euroviisulavalla ei käytetä lainkaan taustascreenejä, joten niitä ei nähdä UMK-esityksissäkään. Lavasteet sen sijaan näyttelevät entistä suurempaa roolia.

– Panostamme erityisesti lavastukseen. Esimerkiksi Dominossa tullaan lavalla näkemään ainutlaatuinen, yli nelimetrisistä domino-palikoista koostuva massiivinen lavaste. Show tulee olemaan elämys niin paikan päällä kuin tv:n välityksellä, ohjelman tuottaja Anssi Autio lupaa.

Saara Aallon kolmas ja viimeinen UMK18-kilpailukappale julkaistaan 23.2. klo 00.00. Voittajabiisi valitaan 3.3. Metro Areenalta lähetettävässä suorassa lähetyksessä, jonka juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen. Lähetyksessä esiintyy myös Melanie C. Voittajakappale valitaan yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä, ja yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan maksutta Yle.fi-sovelluksella.

Voit kuunnella viime viikolla julkaistun Monsters-kappaleen täältä!

Ota kantaa

Kumpi Saara Aallon UMK2018-kappaleista on mielestäsi parempi?

Domino 26% Monsters 74%
Ääniä yhteensä 5898

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt