Euroviisut

Karmaiseva pettymys! Suomi tippui pois euroviisuista ennen finaalia

Julkaistu:

euroviisut 2017
Suomen Norma John ei suureksi pettymykseksi päässyt mukaan viisufinaaliin.
Suomi tippui pois euroviisuista ensimmäisessä semifinaalissa yllättäen ja suureksi pettymykseksi. Norma John osallistui euroviisuihin koskettavalla Blackbird-kappaleellaan.

Suomen esitys keikkui koko illan viisufanisivustoilla suosituimpien esitysten kärjessä, ja sitä myös ylistettiin sosiaalisessa mediassa sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Pisteet muodostuivat tuomaripisteistä ja yleisön lähettämistä äänistä.


Suomi esiintyi tiistain semifinaalissa seitsemäntenä. Semifinaali nähtiin Suomessa suorana lähetyksenä TV2-kanavalla.


Kaksikko kertoi IS:lle haastattelussa maanantaina ennen semifinaalia, kuinka otettuja he ovat olleet Kiovassa saadusta positiivisesta palautteesta. Tirronen ja Piirainen pohtivat, että finaaliin pääsy on heillä ensisijaisesti tavoitteena.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mistään ei kannata kuvitella, että jotain tapahtuu automaattisesti. Kaikki pitää tehdä itse. Suurin tavoite on, että voisimme julkaista musiikkia Euroopassa, Piirainen sanoi maanantaina.


Leena Tirronen, joka sanoitti duon viisukappaleen, kertoi IS:lle ennen euroviisuja sanoitusten merkityksestä. Hän teki kappaleen jo kauan ennen euroviisuja, mutta kun Norma John lähti mukaan UMK:hon, heille oli itsestäänselvää, että Blackbird olisi viisuihin sopiva kappale.

– Kappale kertoo sydänsuruista ja toisen menettämisestä, siitä, miten vaikeaa on päästä yli ja unohtaa. Jokaisella on ollut näitä tilanteita. Siihen on helppoa samaistua, Tirronen sanoi huhtikuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt