Euroviisut

Kristalla 20 000 euron euroviisupommit!

Julkaistu:

Euroviisut
Krista Siegfridsin tulevaa euroviisuesitystä höystää pyrotekniikka, johon Ylellä ei ollut varaa. Krista sai sponsorilta 20 000 euron pommit.
Suomi pystyy loihtimaan euroviisuihin maailmanluokan show'n, kiitos näyttävän pyrotekniikan. Krista Siegfrids sai sponsorin avulla pamahtelevia pommeja viime hetkellä. Ilmaan palaa kokonaiset 20 000 euroa, joka käytetään neljässä harjoituksessa ja itse kilpailuesityksessä.

- Haluan esittää hienon show'n, ja nyt olemme yhtä hyviä kuin muut maat. Olemme samalla tasolla kuin ne, joilla ei ole rahaongelmia. Tällainen oli pakko saada. Se ei ole itsestään selvää, sillä pyrotekniikka on kallista, Krista kommentoi.

Kristan mielestä suurimmat pamaukset pitää näkyä silloin, kun hän laulaa Marry me -kappaleessa Whatchu waiting for?

- Silloin räjäytetään pankki.

Rahat pommeihin antoi rahapelialan yritys Kolikkopelit.com, jossa on taustalla suomalaisia pokerin ammattipelaajia. Lavashow'ta esitellään kristanpommit.com-sivulla, jossa on ilmaisia raaputusarpoja. Pääpalkintona on Kristan henkilökohtainen ja päivittäinen videotervehdys Malmöstä.

- Suomella on pitkästä aikaa aidot mahdollisuudet voittoon, sillä sekä laulaja että laulu ovat yksinkertaisesti niin kovia. Laulukarnevaaleissa erottautuminen on haastavaa, joten haluamme olla varmistamassa, ettei mikään lenkki Kristan esiintymisissä jää heikoksi, Kolikkopelit.comin operatiivinen johtaja Mikko Hirvonen kommentoi.

Euroviisut hoitavalle Ylelle uutinen pyrotekniikasta oli kuin ennenaikainen joululahja.

- Alkuperäinen suunnitelmamme oli tehdä visuaalisesti näyttävä esitys koreografialla, puvuilla ja valoilla, mutta niillä erottautuminen niin sanotuista suurten maiden ison rahan esityksistä on aina haasteellista.

- Koska Kristan ja tiimimme motto viisuprojektille on
more is more (enemmän on enemmän), olemme erittäin iloisia saadessamme kansainvälisen luokan pyrotekniikan ja kunnon pommit, joilla Kristan show jää varmasti mieleen, euroviisudelegaation johtaja
Maija Aho puntaroi.

Lue lisää vapun Ilta-Sanomista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt