Euroviisut

Jari Sillanpään kohuttu euroviisupaita myynnissä - hinta jo 1000 euroa!

Julkaistu: , Päivitetty:

Laulaja Jari Sillanpään kohua aiheuttanut euroviisupaita on nyt myynnissä Huuto.netissä. "Makkarankuorimaisesta" Dolce & Gabbanan -paidasta saadut rahat menevät hyväntekeväisyyteen.

Milanosta ostetun silkkipaidan lähtöhinta on 300 euroa. Ensimmäinen tarjous oli 301 euroa ja myöhään illalla paidan hinta oli jo 1000 euroa.

- Suhtaudun paitakohuun huvittuneesti, Sillanpää kommentoi jo eilen IS:lle.

Muotiguru ja IS:n kolumnisti Jaakko Selin harmitteli pisteidenjaossa näkynyttä paitaa makkarankuorimaiseksi. Nettikirjoittajille se toi mieleen piknik-viltin, auton istuinpäällisen ja lepsämäläisen juntin.

Omilla nettisivuillaan Sillanpää kirjoittaa, että hän on seurannut huvittuneena viimeisen vuorokauden mustavalkoisen ruutupaitansa ympärillä mediassa vellonnutta suurta kohua ja tunteiden paloa.

- Päätin kääntää kuohunnan positiiviseksi energiaksi ja laitan euroviisujen pisteidenluvussa lauantaina käyttämäni ruutupaidan myyntiin! Sillanpää kirjoittaa nettisivuillaan.

Paidan saa omakseen se, joka tarjoaa eniten rahaa. Tuotto menee lyhentämättömänä Ylen Hyvä Nenäpäiväkeräykseen.

Sillanpää palasi viikko sitten Etiopiasta, joka on yksi Pelastakaa Lapset ja Ylen Hyvä Nenäpäivän avustuskohteista. Hän tutustui ja osallistui matkallaan etiopialaisen kyläkoulun rakentamiseen.