Euroviisut

Kuunkuiskaajia mollannut Ruotsi - Onko teidän loilotuksenne muka parempi?

Julkaistu: , Päivitetty:

Ruotsalainen Aftonbladet-lehti mollasi Suomen viisuedustajia Kuunkuiskaajia Linda-klooneiksi, joilla ei ole mitään asiaa finaaliin.

- Jopa Suomi on jäänyt koukkuun vuoden etno- ja kansanmusiikkitrendiin. Mutta kaksi Linda Lampenius -kloonia esittämässä hysteeristä pilailuhumppaa?

- Minusta oli parempi, kun Suomi lähetti kisoihin hardrockbändin laulamaan ho! ja ha!, lehden toimittaja Markus Larsson kirjoittaa viitaten finaaliin yltäneen Teräsbetonin viisubiisiin.

Ruotsi lähettää kisoihin Anna Bergendahlin, joka esittää This Is My Life -kappaleen. Kappale poikkeaa hyvin olennaisesti naapurimaan glitteriä, muovia, mahtipontisuutta ja diskorenkutuksia pursuavasta viisuhistoriasta.

Suomalaisten viisufanien ylläpitämässä Viisukuppila-foorumissa nainen ja kitara jakavat mielipiteet. Monet olisivat valmiita vaihtamaan kappaleen tullessa radiokanavaa, osa tyytyy vain toteamaan "ihan ok" ja osa taas innostuu hehkuttamaan voittajakappaleeksi.

Onko Ruotsin kappale mitäänsanomaton ja ponneton loilotus, vai onko siinä jotakin elämää suurempaa, jota suomalaiset eivät vain tajua?