Karmea hetki Ranskan liigassa – pelaaja tuupertui kentän pintaan kesken pelin: ”Eriksenin tilanne tuli vääjäämättä mieleen”

Bordeaux’n hyökkääjä Samuel Kalu tuupertui ottelussa Marseillea vastaan. Pelottava tilanne toi mieleen ikäviä muistoja EM-kisoista.

Pelaajat säikähtivät Ranskan liigan ottelussa, kun Samuel Kalu tuupertui kentän pintaan.

16.8.2021 15:43

Ranskan jalkapalloliigassa koettiin sunnuntaina kauhunhetkiä, kun Bordeaux’n hyökkääjä Samuel Kalu tuupertui kentän pintaan. Kalu lysähti pelaajamuurista nurmelle, kun kotijoukkue Marseille’n Dimitri Payet oli antamassa vapaapotkua.

Tilanne sai ymmärrettävästi ympärillä olevat molempien joukkueiden pelaajat hätääntymään. Pelaajat viittoivat kiivaasti apua kentälle. Lopulta nigerialainen vaikutti selviävän säikähdyksellä ja käveli omin jaloin sivurajan ulkopuolelle.

Pelaajat hätääntyivät, kun näkivät Kalun lyyhistyvän nurmelle.

Kalu, 23, jopa palasi hetkeksi takaisin pelaamaan, kunnes hänet otettiin vaihtoon ottelun 14. peliminuutilla. BBC:n artikkelin mukaan Kalu otettiin vaihtoon, koska hän näytti olevan hieman pökerryksissä.

Molempien joukkueiden pelaajat muodostivat ringin näköesteeksi hoivattavan pelaajan ympärille.

Kalun kentällä korvannut Remy Oudin sanoi ottelun jälkeen, että tilanne oli shokeeraava, mutta oli helpottavaa tietää, että joukkuetoveri on kunnossa.

– Se (tilanne) aiheutti meissä puistatusta ja on edelleen aika järkyttävää. Lääkärin mukaan se oli vain huimauskohtaus, Oudin sanoi.

– Olemme onnellisia Kalun puolesta. Kaikki on hyvin ja se on tärkeintä.

Lopulta Kalu pystyi kaikkien helpotukseksi kävelemään omin jaloin kentän sivuun.

Tilanne toi monelle mieleen kaameat kokemukset kesän EM-kisoista. Tuolloin Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen koki sydänpysähdyksen ja lyyhistyi kentän pintaan alkulohkon ottelussa Suomea vastaan.

Eriksenin tilanne tuli myös Oudinin mieleen.

– Eriksenin tilanne tuli vääjäämättä mieleen. Koko joukkue ja kaikki muutkin olivat peloissaan.

Tanskan pelaajat muodostivat samanlaisin ringin, kun Christian Eriksenin sydän pysähtyi EM-kisaottelussa Suomea vastaan.

Molempien joukkueiden pelaajat muodostivat näkyvyydeltä suojaavan ringin Kalun ympärille. Onneksi tilanne ei lopulta ollut tällä kertaa ihan yhtä vakava kuin EM-kisoissa.

Myös Eriksen toipui lopulta. Hänen on raportoitu harkitsevan uransa jatkamista tahdistimen avulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?