Cristiano Ronaldon ökyautot lastattiin rekkaan yön pimeydessä – miljoonien arvoinen kokoelma lähti kohti tuntematonta - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldon ökyautot lastattiin rekkaan yön pimeydessä – miljoonien arvoinen kokoelma lähti kohti tuntematonta

Spekulaatio Cristiano Ronaldon tulevaisuudesta Juventuksessa kiihtyy.

17.5. 16:28

Jalkapallon supertähden Cristiano Ronaldon aika Juventuksessa käy vähiin. Spekulointi italialaismediassa on käynyt kuumana jo kuukausien ajan, ja viime viikkoina portugalilaisen asennetta on moitittu kasvavissa määrin.

Syykin on selvä. 36-vuotias on pelannut kelpo kauden, muttei aivan parastaan. Samalla Juventus jää ensimmäistä kertaa liki vuosikymmeneen ilman Italian mestaruutta. Europeleissäkin tuli kova pettymys.

Ronaldon on spekuloitu milloin siirtyvän kasvattajaseuraansa Sportingiin, palaavan Englantiin tai vaihtavan johonkin Manner-Euroopan ökyseuroista.

Pelaaja itse lähetti väkevän viestin lähtönsä puolesta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Per Sempre Calcio -sivuston julkaisema videokuva näyttää, miten Ronaldon superautokokoelmaa lastataan rekkoihin ja rahdataan pois Torinosta.

– Cristiano Ronaldon seitsemän superautoa lähti Torinosta toistaiseksi tuntemattomaan osoitteeseen. Vihjeet CR7:n lähdöstä Juventuksesta voimistuvat, sivusto kirjoittaa.

Sivusto kertoo, että samoin kuin lähtiessä niin myös Torinoon saapuessaan superautoja kuskaavat rekat tulivat Ronaldon vanavedessä.

Ronaldon superautokokoelma on kerännyt vuosien varrella paljon huomiota. Kaikkia kymmeniä autojaan hän ei tuonut mukanaan Italiaan, mutta kaikkiaan mittavassa superautojen kokoelmassa on muun muassa lähes 10 miljoonaa euroa maksanut Bugatti Centodieci, 1,6 euroa kustantava Ferrari Monza sekä 2,5 miljoonan euron hintainen Bugatti Chiron.

Ronaldon kokoelmaan kuuluva Lamborghini Aventador, hinnaltaan noin 300 000 euroa, onkin lähes alelaaritason menopeli muiden joukossa.

Ronaldo on itse kertonut pitävänsä erityisesti Rolls Royceista, Lamborghineistä ja Ferrareista. Jälkimmäisten kohdalla hän lienee saanut viime vuosina henkilökunta-alennuksen, sillä Ferrarin omistava autojätti Fiat omistaa myös Juventuksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?