Tämän näyn ei olisi pitänyt olla edes mahdollinen – tunnettu nakuilija iski, vaikka yleisön pääsy paikalle oli kielletty - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Tämän näyn ei olisi pitänyt olla edes mahdollinen – tunnettu nakuilija iski, vaikka yleisön pääsy paikalle oli kielletty

Granadassa tunnettu nakuilija Olmo Garcia yllätti Euroopan liigan puolivälierässä.

Olmo Garcia päätyi viuhahduksensa jälkeen poliisin hoiviin.

9.4. 12:04 | Päivitetty 9.4. 13:18

Espanjalaisen Granadan ja Manchester Unitedin välinen Euroopan liigan puolivälierä keskeytyi hetkeksi yllättävästä syystä torstai-iltana.

Koronapandemian vuoksi peli pelattiin tyhjille katsomoille, mutta stadionille oli silti keplotellut tiensä yksi ulkopuolinen, joka ei tyytynyt vain seuraamaan ottelua, vaan hyppäsi kentälle ilman vaatteita!

Manchester United hyökkäsi oikeaa laitaa pitkin pelin kuudennella minuutilla, kun kentälle juoksi täysin alaston parrakas mies.

Viuhahtaja ei tyytynyt vain tuulettamaan villisti, vaan kieriskeli juoksunsa jälkeen nurmella hyvän tovin, kunnes lopulta paikalle saapui neljä poliisia hakemaan hänet pois.

Olmo Garcia ehti juosta kentän poikki ja kieriä nurmella ennen kuin poliisi saapui hätiin.

Marca-lehden mukaan viuhahtaja on Granadassa hyvin tunnettu nakuilija Olmo Garcia, jolla on jo vuosikausia ollut tapana esiintyä julkisesti alasti tunnetuilla paikoilla.

Ilkialaston Garcia on herättänyt huomiota muun muassa Alhambran historiallisella palatsialueella, Sierra Nevadan lumisilla vuorilla ja Granadan katedraalissa.

Manchester United voitti ottelun 2–0, kiitos Marcus Rashfordin avausjakson osuman ja Bruno Fernandesin viimeisen peliminuutin rangaistuspotkun.

Otteluparin toinen osa pelataan viikon kuluttua Manchesterissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?