Rolf Feltscher, 30, kääntää päitä – ”Näistä lihaksista on kateellinen jopa Cristiano Ronaldo”

Rolf Feltscher siirtyi Saksan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Rolf Feltscher ihastuttaa Saksassa ennen ainuttakaan pelattua ottelua.

– Näistä lihaksista on kateellinen jopa 35-vuotias Cristiano Ronaldo, kirjoitti saksalainen Bild-lehti.

– Teräslihakset! Tämä ammattilaisjalkapalloilija saa Cristiano Ronaldon kalpenemaan, hehkutti Saksan Sport1.

Mies otsikoiden takana on venezuelalais-sveitsiläinen Rolf Feltscher, 30. Hän siirtyi uudnvuoden päivänä Yhdysvaltojen LA Galaxysta Saksan 2. Bundesliigan hännänhuippuun, Würzburger Kickersiin.

Normaalisti siirto kakkostason perukoille ei saksalaismediaa liekkeihin nostattaisi, mutta Feltscherin trimmattu ulkomuoto on saanut otsikkosuonet sykkimään jo ennen hänen debyttiotteluaan. Kun sukeltaa pelaajan Instagram-tilille, on helppoa myöntää, että eräs portugalilainen supertähti tulee mieleen.

Ronaldo tunnetaan miehenä, jonka pumpattu vartalo saa Michelangelon Daavid-patsaan kainostelemaan. Niin saa Feltscherkin.

Feltscherin ura ei ole ollut Ronaldon veroinen, mutta hänelläkin on (kireällä) vyöllään vuosia kovissa seuroissa, kuten Grasshoppersissa, Parmassa, Getafessa ja Cardiff Cityssä. Saksan kakkostasolla hän on aiemmin edustanut MSV Duisburgia.

LA Galaxyssa hän pelasi samaan aikaan supertähti Zlatan Ibrahimovicin kanssa.

Lisäksi oikea laitapuolustaja on pelanut 26 maaottelua Venezuelan paidassa muun muassa vuoden 2016 Copa Americassa. Juniorina hän sen sijaan pelasi Sveitsi nuorisomaajoukkueet läpi.

Würzburger Kickers kaipaisi Feltscheriltä ronaldomaisia otteita myös kuntosalin ulkopuolella. Kickers on kasannut 13 ottelustaan vain neljä pistettä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?