Zlatan Ibrahimovic palkitsi joukkuetoverinsa himoitulla Playstation 5:llä – ”Tämänkö takia loppuunmyyty?” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Zlatan palkitsi joukkuetoverinsa suomalaisten himoitsemalla Playstation 5:llä – ”Tämänkö takia kaupoissa ei ole yhtään?”

Uusi Playstation 5 -pelikonsoli tuli kauppoihin torstaina.

Zlatan Ibrahimovic oli anteliaalla päällä.­

21.11. 9:22

Torstaina 19. marraskuuta julkaistiin myyntiin uusi pelikonsoli, Playstation 5.

Suomalaisfirmojenkin verkkokaupat olivat heti torstaiaamuna tukossa, kun ihmiset jonottivat himoittua ”pleikkaria”.

Esimerkiksi Prisman verkkokaupan myyntipäällikkö Mika Niemelä kertoi Ilta-Sanomille, että aamuyhdeksältä myyntiin tullut suuri konsolierä myytiin loppuun kahdeksassa minuutissa, ja halukkaita olisi ollut jopa satakertainen määrä.

Italian jalkapalloliigan huippuseuran AC Milanin pelaajat eivät sen sijaan joutuneet vastaavan ongelman eteen. Siitä piti huolen joukkueen supertähti Zlatan Ibrahimovic.

Ruotsalainen veteraanihyökkääjä heittäytyi anteliaaksi ja lahjoitti joukkuetovereilleen uudet Playstation 5 -konsolit.

Joidenkin lähteiden mukaan Ibrahimovic olisi hankkinut uuden pelikonsolin jopa kaikille joukkueensa kokoonpanoon kuuluville pelaajille.

Ibrahimovicia lahjasta kiittelivät sosiaalisessa mediassa ainakin argentiinalaispuolustaja Mateo Musacchio, espanjalainen laitahyökkääjä Samuel Castillejo sekä portugalilaishyökkääjä Rafael Leao.

– Tämänkö takia kaupoissa ei ole yhtään jäljellä? somessa vitsailtiin.

– Joulupukki on Zlatan.

Osa pelikonsolia kaipaavista purki somessa kiukkuaan nähtyään uutisen.

– Me etsimme vain yhtä kappaletta ostettavaksi, koska se on kaikkialta loppuunmyyty, mutta sinä olet viskannut sellaiset koko ryhmälle!

AC Milan on aloittanut kautensa Serie A:ssa loistavasti. Milanolaiset ovat pelanneet seitsemän ottelua tappioitta ja johtavat sarjaa.

Ibrahimovicia, 39, ei ikä näytä painavan: hän on iskenyt jo kahdeksan liigamaalia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?