Fanit äimistelevät korona­karanteenissa olevan Cristiano Ronaldon huimaa muodon­muutosta: ”Tämä on shokki” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Fanit äimistelevät korona­karanteenissa olevan Cristiano Ronaldon huimaa muodon­muutosta: ”Tämä on shokki”

Cristiano Ronaldo palaa pelikentille kovin erinäköisenä kuin sieltä lähti.

Ronaldo yllätti fanejaan uudella hiustyylillään.­

21.10. 21:14

Juventuksen Cristiano Ronaldo on viettänyt nyt viikon koronakaranteenissa kotonaan Torinossa. Maajoukkuekomennuksella Portugalissa olleella supertähdellä todettiin koronavirustartunta viime maanantaina, ja hän lensi välittömästi Italiaan, jotta välttyisi neljäntoista vuorokauden karanteenilta.

Ronaldo on tiettävästi sairastanut koronan oireettomana, ja hän onkin keskittynyt sosiaaliseen mediaan lisäämänsä materiaalin perusteella kovaan harjoitteluun – johon hulppea luksuskoti tarjoaa oivat puitteet.

35-vuotias hyökkääjä lisäsi keskiviikkona Instagram-tililleen videon kuntopyörän selässä. Seuraajien huomio ei kuitenkaan kiinnittynyt Ronaldon videolla esittämään lauluun, vaan hänen lähes kaljuksi ajeltuun päälakeensa.

Portugalilaistähti on esiintynyt vuosien varrella jos jonkinnäköisissä hiuskuontaloissa, mutta parin millin mittainen siili on täysin uusi aluevaltaus.

– Menestymistä ei mitata sen perusteella, mitä olet saavuttanut vaan esteillä, jotka kykenet ylittämään, hän kirjoitti päivityksen yhteyteen ja viittasi mitä luultavimmin koronatartuntaansa.

Ronaldo poseeraa päivityksen toisessa kuvassa punaisissa shortseissaan, peukalot pystyssä ja leveä hymy kasvoillaan.

Kommenttikenttään innolla hyökänneet fanit ovat suhtautuneet tähden muodonmuutokseen monenkirjavasti.

– Aluksi luulin, ettei kuvassa ole sinä, yksi kommentoijista kauhistelee

– Tämä on shokki!

– Näyttää ihan siltä kuin olisit tullut suoraan vankilasta, eräs seuraaja lohkaisee.

Monet kehuvat myös, kuinka hyvin simppeli hiustyyli pukee Ronaldoa.

– Näyttää hyvältä, mestari!

Ronaldon karanteeni on noussut puheenaiheeksi aiemminkin.

Italian urheiluministeri Vincenzo Spadafora syytti viime viikolla kolmatta kauttaan Juventuksessa pelaavaa Ronaldoa siitä, että tämä rikkoi koronasääntöjä lennettyään Portugalista Italiaan positiivisen testituloksensa jälkeen.

Ronaldo kiisti syytteet jyrkästi.

Ilman portugalilaistähteään pelannut Juventus selätti Kiovan Dynamon Mestarien liigan avauskierroksella tiistaina 2–0-lukemin. Torinolaisjoukkue kohtaa tulevana sunnuntaina Veronan ja ensi keskiviikkona Mestarien liigassa Barcelonan.

Ronaldon kymmenen päivän karanteeni loppuu perjantaina, mutta hänen osallistumisensa tuleviin otteluihin on vielä epävarmaa. Pelilupa riippuu koronatestin tuloksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?