Cristiano Ronaldo julkaisi näyttävän uima-allaskuvan karanteenioloistaan – - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldo julkaisi näyttävän uima-allaskuvan karanteenioloistaan – alushousuissa poseeraava supertähti kerää ylistystä

Cristiano Ronaldo viettää koronakaranteeniaan muun muassa kotoaan löytyvällä uima-altaalla.

17.10.2020 13:09

Juventuksen tähtihyökkääjän Cristiano Ronaldon koronavirustartunta ja sitä seurannut karanteeni ovat herättäneet keskustelua urheilumaailmassa. Jalkapallon supertähteä on kritisoitu muun muassa karanteenin rikkomisesta.

Portugalilaisella todettiin tartunta maajoukkuereissulla, ja hänet suljettiin ensin karanteeniin lissabonilaiseen hotelliin, mutta hän siirtyi nopeasti kotiinsa Italiaan. Saapasmaassa karanteenin mitta on 10 vuorokautta Portugalin 14:n sijaan. Ronaldo, 35, puolustautui Instagramissa perjantaina pitämässään livelähetyksessä.

– Olen karanteenissa ja kunnioitan lakeja, säännöksiä ja protokollia. En rikkonut mitään protokollaa kuten ihmiset väittävät, se on kaikki valetta. Tein asiat oikein, hän sanoi.

– Saavuimme Italiaan lääkintälentokoneella ja sitten jatkoimme kotiini ambulanssilla ilman kontaktia yhteenkään ihmiseen. Kaikki sanotut asiat ovat valheita, etenkin yhden miehen sanat täällä Italiassa, mutta en mainitse hänen nimeään.

Italian urheiluministeri Vincenzo Spadafora on kritisoinut portugalilaistähteä löyhästä karanteenisäännösten noudattamisesta.

Ronaldo vilautti perjantaina 240 miljoonalle Instagram-seuraajalleen myös hulppeita karanteeniolosuhteitaan. Julkaisemassaan kuvassa yli sadan maaottelumaalin mies poseeraa pelkissä alushousuissa uima-altaan reunalla kotonaan Torinossa.

Kovassa kunnossa oleva jalkapallotähti sai seuraajiltaan lukuisia ylistäviä kommentteja.

– Body goals, kirjoitti esimerkiksi yksi kuvaa kommentoinut.

– Älä anna sen, mitä et voi tehdä, seistä sen tiellä, mitä voit tehdä, hän kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Hyökkääjän kerrotaan olevan oireeton ja hyvässä kunnossa, joten uimatreenille altaassa ei pitäisi olla estettä. Altaalla ei myöskään ole ruuhkaa, sillä Ronaldo mainitsi Instagramin livelähetyksessään, että muu perhe, puoliso Georgina Rodríguez ja neljä lasta, asuu karanteenin ajan eri kerroksessa kuin hän.

Madeiralaisen positiiviseen koronatestiin johtanut maajoukkuereissu on ollut alusta lähtien skandaalinkäryinen. Heti maajoukkuetauon alkaessa Ronaldoa ja neljää muuta Juventuksen pelaajaa syytettiin koronamääräysten rikkomisesta.

Maaotteluiden välissä supertähti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa Portugalin maajoukkue on ravintolassa syömässä istuen tiiviisti ilman turvavälejä. Positiivisen testituloksen jälkeen kuva joutui huonoon valoon.

Ronaldo joutuu karanteeninsa takia jättämään väliin Juventuksen sarjaottelut Crotonea ja Veronaa vastaan sekä Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelun Kiovan Dynamoa vastaan.

Siirtyminen Portugalista lyhyemmän karanteenisäännöksen Italiaan mahdollistaa kuitenkin osallistumisen 28. lokakuuta pelattavaan tärkeään Mestarien liigan otteluun Barcelonaa vastaan. Ronaldo on iskenyt kauden kolmessa liigaottelussa yhtä monta maalia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?