Cristiano Ronaldo ja kumppanit livistivät koronaeristyksestä maajoukkuepeleihin - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldo ja kumppanit livistivät koronaeristyksestä maajoukkuepeleihin – jopa oikeustoimet uhkaavat

Cristian Ronaldo ja neljä muuta Juventuksen pelaajaa rikkoivat koronamääräyksiä.

Cristiano Ronaldo karkasi koronaeristyksestä.

7.10.2020 15:28

Cristiano Ronaldo ja neljä muuta Juventuksen pelaajaa ovat rikkoneet Italian koronamääräyksiä. Viranomaiset voivat ryhtyä viisikkoa vastaan jopa oikeustoimiin.

Koko Juventuksen joukkue ja seuran työntekijät määrättiin lauantaina eristyksiin, kun henkilökunnassa oli todettu virustartunta. Joukkueella oli lupa harjoitella, mutta ulkopuoliset kontaktit oli kielletty.

Ronaldo ja neljä muuta pelaajaa poistuivat italialaisten lehtitietojen mukaan joukkueen hotellilta ennen kuin he saivat tietää tällä viikolla tehtyjen koronatestien tulokset.

– Jotkut pelaajat olivat poistuneet eristyksestä ja olemme ilmoittaneet tapauksesta syyttäjälle, Piedmontin alueen terveysviranomaiset kertoivat Ansa-uutistoimistolle.

Viisikko karkasi eristyksestä maajoukkueidensa matkaan.

Juventuksen maajoukkuetason pelaajista Ranskan Adrien Rabiot, Italian Giorgio Chiellini ja Leonardo Bonucci, Walesin Aaron Ramsey ja Puolan Wojciech Szczesny päättivät noudattaa koronamääräyksiä ja jäivät eristyksiin.

Italialaislehtien mukaan koronamäärääyksiä rikkoivat Ronaldon lisäksi Paulo Dybala, Juan Cuadrado sekä Danilo ja Rodrigo Bentancur.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?