Espanjalaislähteet: Barcelonan tähtihyökkääjä Luis Suárez siirtyy kilpailijan leiriin - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Espanjalaislähteet: Barcelonan tähtihyökkääjä Luis Suárez siirtyy kilpailijan leiriin

Espanjalaislähteiden mukaan Luis Suárezin lähtö FC Barcelonasta on varmistunut.

Luis Suárez on edustanut FC Barcelonaa syksystä 2014 lähtien.­

21.9.2020 17:44

Kohujen keskellä Espanjan liigan kauteen valmistautuva FC Barcelona sai pidettyä ykkösmiehensä Lionel Messin, mutta Luis Suárezia katalonialaisten paidassa tuskin enää nähdään.

Espanjalaislehti Marca kirjoitti maanantaina, että kokenut uruguaylaishyökkääjä ja Barcelonan seurajohto ovat päässeet sopuun teiden eroamisesta.

Marcan mukaan Suárezin, 33, sopimusta olisi jäljellä vielä vuosi, mutta päästäkseen lähtemään hän on suostunut luopumaan osasta sopimuskautensa palkkaa.

Jo elokuun lopussa espanjalaislähteet kertoivat Barcelonan uuden päävalmentajan Ronald Koemanin ilmoittaneen Suárezille, ettei tämä kuulu hänen tulevan kauden suunnitelmiinsa.

Suárez teki läpimurtonsa Ajaxissa kausien 2007–2011 aikana. Sen jälkeen hän edusti Liverpoolia ennen siirtymistään Barcelonaan syksyllä 2014.

Barcelonan mahtiseurassa on kuohunut läpi alkusyksyn, sillä joukkue hävisi Mestarien liigan lopputurnauksessa nöyryyttävästi Bayern Münchenille lukemin 2–8.

Espanjalaismediat, kuten RAC1 ja Cope, uskovat vakaasti, että Suárezin seuraava osoite olisi Barcelonan merkittävä kilpailija, Atlético Madrid.

Cope-lehti kirjoittaa, että Atléticon päävalmentaja Diego Simeone olisi tehnyt vaikutuksen Suáreziin, ja että Suárez olisi jo päässyt yhteisymmärrykseen seuran kanssa tulevasta sopimuksestaan.

Luis Suárez laukoi viime kaudella FC Barcelonalle 28 liigaottelussa 16 maalia.­

Barcelona aloittaa kautensa Espanjan liigassa tämän viikon sunnuntaina, kun se saa vieraakseen Villarealin. Atlético Madrid puolestaan isännöi Granadaa.

Viime kaudella La Ligan mestaruus meni Real Madridille. Barcelona sijoittui toiseksi ja Atlético Madrid kolmanneksi.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?