Cristiano Ronaldo vaikeuksissa virkavallan kanssa – sisaren julkaisema video aiheutti poliisitutkinnan - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldo joutui ongelmiin virkavallan kanssa – sisaren julkaisema video aiheutti poliisitutkinnan

Cristiano Ronaldon siskon julkaisema video sai jalkapallotähden vaikeuksiin.

Julkaistu: 13.7. 22:22

Cristiano Ronaldo joutui ongelmiin virkavallan kanssa sisarensa julkaiseman videon takia.

Juventuksen tähtihyökkääjän Cristiano Ronaldon vanhimman pojan, Cristiano Ronaldo Jr.:n vesiskootteriajelut saattavat käydä isälle kalliiksi.

Argentiinalaisen lehden Olén mukaan Portugalin poliisi aloitti Ronaldon sisaren Elma Aveiron julkaiseman videon perusteella tutkinnan. Videolla 10-vuotias Cristiano Jr. ajelee yksin vesiskootterilla, mikä on Portugalin lain mukaan alaikäisiltä kiellettyä.

Poliisi tutkii, mitä videolla tarkalleen tapahtuu. Mikäli se päätyy siihen tulokseen, että 10-vuotias poika todella ajaa vesiskootterilla yksin, tietää se isälle sakkorangaistusta.

Video on kuvattu Ronaldon kotisaarella Madeiralla. Myös isä-Ronaldo ja tämän äiti Dolores Aveiro ehtivät jakaa videota ennen kuin se poistettiin sosiaalisesta mediasta.

Ronaldon sisar Elma on julkaissut sosiaalisessa mediassa myös kuvia perhelomasta.

Cristiano Ronaldo ei itse ole mukana Madeiran lomamatkalla, sillä Italian jalkapalloliiga Serie A pelataan poikkeuksellisesti kesällä loppuun kevään koronatauon takia. Ronaldon seura Juventus on matkalla yhdeksänteen peräkkäiseen mestaruuteensa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?