Katsojien ilmestyminen suljetulle stadionille suututti – vaimot ja lapset ajettiin ulos

Werder Bremen säilyi karsinnan jälkeen Saksan ykkösbundesliigassa, mutta illan kuumin puheenaihe oli pelaajien perheiden ilmestyminen katsomoon kesken ottelun.

Heidenheimin stadionin katsomoon ilmestyi katsojia kesken ottelun.

8.7.2020 22:19

Werder Bremen on pelannut 40 vuotta putkeen Saksan ylimmällä sarjatasolla. Päättyneellä kaudella vihreäpaidat jäivät 1. Bundesliigassa kolmanneksi viimeiseksi, mikä tarkoitti karsintaotteluja 2. Bundesliigassa kolmanneksi sijoittunutta Heidenheimia vastaan.

Ensimmäinen osaottelu Bremenin Weser-stadionilla päättyi maalittomaan tasapeliin. Bremenin kapteeni Niklas Moisander sai ottelussa keltaisen kortin ja joutui jättämään väliin maanantai-illan ratkaisupelin Heidenheimissa.

Kapteenin poissaolo ei osoittautunut kohtalokkaaksi, sillä Bremen ylsi toisessa osaottelussa 2–2-tasapeliin ja säilytti sarjapaikkansa vierasmaalisäännön turvin.

Ottelua enemmän Saksassa on puhuttanut Heidenheimin Voith-stadionilla nähty välikohtaus. Ottelun oli pelattu tunnin verran, kun stadionin lehtereille ilmestyi noin 50 ihmistä. Tämä oli yllättävää, koska koronatauon jälkeen pelatuissa Bundesliigan otteluissa läsnäolo on sallittu vain joukkueille ja toimitsijoille.

Saksalaismedian mukaan kyseiset katsojat olivat pelaajien vaimoja tai naisystäviä sekä heidän lapsiaan.

Kun Werder Bremenin seurapomo Klaus Filbry näki katsomossa väkeä, hän hermostui pahanpäiväisesti. Jalkapalloilijoiden paluuta kentille on kritisoitu, joten tuollainen välinpitämättömyys koronamääräyksistä ei ollut hyvää mainosta Bundesliigalle.

Porukka ehti olla katsomossa vain viitisen minuuttia ennen kuin järjestyksenvalvojat kävivät komentamassa heidät pois. Saksalaismedia ei tuoreeltaan saanut selville, miten ylimääräinen väki oli päässyt sisään stadionille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?