Diego Costa omisti maalinsa seurakaverilleen Virginia Torrecillalle - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Tähtihyökkääjän upea ele ilahdutti jalkapallokansaa – rajusta leikkauksesta toipuva seurakaveri hämmästyi: ”Olen sanaton”

Virginia Torrecilla sai tsempit Diego Costalta.

Julkaistu: 15.6. 19:25

Diego Costa osoitti sunnuntaina kunniaa aivokasvaimen kanssa voitokkaasti painineelle Virginia Torrecillalle.

Atlético Madridin brasilialaisespanjalainen tähtihyökkääjä Diego Costa hämmästytti sunnuntaina televisionkatsojia tuuletuksellaan. Maalituuletus oli kunnianosoitus aivokasvaimen päihittäneelle seuratoverille.

Costa, 31, iski 1–1-tasoitusmaalin ottelussa Athletic Bilbaoa vastaan ja tuuletti sitä esittelemällä kameroille seuransa Atléticon pelipaitaa, jossa oli numero 14 ja nimenä Virginia. Paita kuuluu madridilaisseuran naisten edustusjoukkueessa pelaavalle Virginia Torrecillalle.

Torrecillalta leikattiin onnistuneesti aivokasvain toukokuussa. Espanjan maajoukkuepelaaja toipuu leikkauksesta ja oli otettu saamastaan kunnianosoituksesta. Hän twiittasi kiitoksensa Costalle ja muille miesten joukkueen pelaajille sunnuntaina iltapäivällä.

– Olen sanaton... Olette uskomattomia! Kiitoksia koko sydämestäni! Hän kirjoitti twiittiin, jossa oli mukana kuva Costan tuuletuksesta.

Onnistuneen leikkauksen jälkeen Torrecilla lisäsi Instagramiin videon, jossa kävi läpi tuntemuksiaan.

– Olen voittanut elämäni tärkeimmän taistelun, kiitos teille kaikille! Ja tiedoksenne, tämä on alku jonkun suuremman, koska minä pidän voittamisesta, hän kirjoitti tuolloin videonsa saatteeksi.

Ensimmäistä kauttaan Madridissa pelaava Torrecilla on tehnyt seitsemän maalia 63 pelaamassaan maaottelussa Espanjan paidassa.

Espanjan miesten maajoukkuetta edustava Costa sen sijaan palasi seuraan muutaman Englannissa viettämänsä kauden jälkeen vuonna 2018. Loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt hyökkäävä iski sunnuntaina kauden kolmannen liigamaalinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?