Käsittämätön muodonmuutos! Saksan maajoukkuefutari treenasi itsestään lihaskimpun vain parissa kuukaudessa – kuvaparit leviävät: ”Hulk” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Käsittämätön muodonmuutos! Saksan maajoukkuefutari treenasi itsestään lihaskimpun vain parissa kuukaudessa – kuvaparit leviävät: ”Hulk”

Leon Goretzkan ulkomuodossa on tapahtunut huomattava muutos.

Julkaistu: 2.6. 6:57

Bayern Münchenin tähtipelaaja Leon Goretzka palasi pelikentille muuttuneena.

Bayern München on palannut koronatauolta kovassa vireessä, mutta jalkapallofanien huomio on kiinnittynyt vakuuttavien peliesitysten lisäksi myös seuran keskikenttäpelaajaan Leon Goretzkaan. 25-vuotias saksalainen palasi pelikentille aivan eri näköisenä kuin mihin oli totuttu.

Goretzka ei ollut aiemminkaan mikään ”kukkakeppi”, mutta hänen 186-senttiseen varteensa näyttää tarttuneen koronatauon aikana huomattavasti lisää lihasmassaa.

Bayern München intoutui jakamaan englanninkielisellä Twitter-tilillään kuvaparin hurjan muodonmuutoksen lyhyessä ajassa tehneestä pelaajastaan.

Kovasti muuttunut ulkomuoto kielii siitä, ettei Goretzka levännyt pakollisen pelitauon aikana laakereillaan, vaan nosteli painoja hyvinkin säännöllisesti.

Seura jakoi samaisella Twitter-tilillään näyttävän kollaasin paidatta poseeraavasta saksalaistähdestä.

Kuvien perusteella voisi päätellä, että ainakin ylätalja ja leuanvetotanko ovat tulleet Goretzkalle tauon aikana tutuiksi.

– Kova työ tuottaa tulosta, päivityksessä muistutettiin.

Twitter-kommentoijatkin olivat panneet merkille Goretzkan rautaisen fysiikan.

– Mitä varten hän treenaa? Pannakseen hösseliksi UFC:n välisarjassa?, eräs kommentoija lohkaisi.

– Hulk, toinen kirjoitti ytimekkäästi.

Goretzka siirtyi Bayern Müncheniin Schalkesta kesällä 2018. Monipuolinen keskikenttäpelaaja on pelannut 25 A-maaottelua, joissa hän on tehnyt 11 osumaa.

Kaikki neljä otteluaan koronatauon jälkeen voittanut Bayern johtaa Bundesliigaa seitsemän pisteen erolla ennen Borussia Dortmundia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?