Lionel Messin salatusta sopimuspykälästä tihkui tietoa – lähteekö supertähti sittenkin Barcelonasta? - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Lionel Messin salatusta sopimuspykälästä tihkui tietoa – lähteekö supertähti sittenkin Barcelonasta?

Lionel Messiä kutkuttaisi paluu Argentiinaan ennen uran päättymistä.

Julkaistu: 1.6. 18:40

Supertähti Lionel Messin uran jatkosuunnitelma on kuuma puheenaihe.

Lionel Messi pelaa Barcelonassa vielä ainakin vuoden. ESPN:n mukaan sopimuspykälä, joka olisi mahdollistanut Messin lähtemisen ilmaiseksi seurasta, umpeutui maanantaina.

32-vuotias supertähti allekirjoitti sopimuksensa vuonna 2017 ja se päättyy ensi vuonna. ESPN:n mukaan hän olisi saanut lähteä ilman siirtosummaa tänä kesänä, mutta lähtöaikeista olisi pitänyt ilmoittaa Barcelonalle ennen kesäkuun alkua.

ESPN kertoo, että espanjalainen El Pais -lehti paljasti Messin sopimustilanteen viime syyskuussa, mikä sai esimerkiksi Valioliigan Manchester Cityn argentiinalaistähden kintereille.

Barcelonan johdossa on kuitenkin luotettu, että seuran kaikkien aikojen maalipyssy pysyy Kataloniassa. Messi on tehnyt yhteensä 627 maalia Blaugranalle.

Jo teini-iässä Barcaan saapunut hyökkääjä on uusinut sopimuksensa suurseuran kanssa kahdeksaan otteeseen. Ulosostohinta on kivunnut tähtitieteelliseen 700 miljoonaan euroon.

Messi on tosin myöntänyt, että haluaisi pelata vielä kasvattajaseuransa Newell's Old Boysin väreissä Argentiinan Rosariossa, ennen kuin historiallisen loistokas ura päättyy.

Barcan presidentti Josep Maria Bartomeu sen sijaan haluaisi tehdä Messin kanssa elinikäisen diilin, ESPN kertoo.

La Liga alkaa kesäkuun 13. päivä, jolloin Barcelona kohtaa Mallorcan. Barca johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Real Madridiin, kun otteluita on pelaamatta 11.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?