Vaimo julkaisi paljonpuhuvan kuvan – tähtipelaaja pyyteli nöyrästi anteeksi jälkikäteen - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Vaimo julkaisi paljonpuhuvan kuvan – tähtipelaaja pyyteli nöyrästi anteeksi jälkikäteen

Éver Banegan piti esittää nöyrä anteeksipyyntö juhlista.

Julkaistu: 25.5. 14:11

Espanjan jalkapalloliigan tähden Éver Banegan piti esittää nöyrä anteeksipyyntö.

Espanjalaisseura Sevillan pelaajat hankkivat viime lauantaina itselleen hankaluuksia.

Keskikenttäpelaaja Éver Banegan vaimo Valeria Juan julkaisi Instagramissa kuvan, jossa 12 hengen seurue nauttii hellekelistä katetun pöydän ääressä.

Kuvasta ovat tunnistettavissa Banegan lisäksi Sevillan pelaajat Lucas Ocampos, Franco Vazquez ja Luuk de Jong. Lämpöä riitti kuvan mukaan 37 astetta. Pöytään on kannettu paellaa, kylmiä oluita ja vaaleanpunaisia juomia.

Toisessa otoksessa seurue lokoilee telttakatoksessa pehmeillä tyynyillä. Asetelman keskellä kohoaa vesipiippu.

Kuvat on poistettu, mutta ruutukaappaukset leviävät Internetissä.

Juhlakuvista nousi suuri poru. Seurue rikkoi niukasti Espanjan pandemian aikaisia kokoontumisrajoituksia. Yli 10 hengen tapaamiset ovat pannassa.

Töppäys sattui samana päivänä, jona Espanjan pääministeri Pedro Sanchez ilmoitti, että La Liga jatkuu kesäkuun kahdeksantena. Sevillan paikallisepeli Real Betisiä vastaan on ohjelmassa heti ensimmäisenä.

Pelaajat pyysivät helteessä hilluntaansa anteeksi.

– Haluan pahoitella eilisiä tapahtumia. Kyseessä oli perheen ja joukkuekavereiden tapaaminen. Teimme virheen. Haluan pyytää anteeksi seuralta, kannattajiltamme ja yhteiskunnalta. Tämä ei tule toistumaan, haluamme vain pelata mahdollisimman pian, Banega totesi Instragram-tarinassaan.

La Ligan pomo Javier Tebas nuhteli nelikkoa julkisesti.

– Pelaajat ovat esikuvia yhteiskunnalle ja heidän pitää olla huolellisia teoissaan, Tebas sanoi tv-haastattelussa Independentin mukaan.

– Pyydän kaikilta jalkapalloilijoilta, etteivät he käyttäytyisi näin. Meidän pitää olla hyvin varovaisia, koska monen työ on liipaisimella. Harjoituskeskuset ja ottelut ovat turvallisia, mutta olen huolissani muista paikoista kuten tällaisista juhlista, Tebas jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?