Jalkapalloilija kuoli vain 24-vuotiaana – jättiseura PSG esitti tunteikkaat surunvalittelut: ”Emme ikinä unohda” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

Jalkapalloilija kuoli vain 24-vuotiaana – jättiseura PSG esitti tunteikkaat surunvalittelut: ”Emme ikinä unohda”

Jordan Diakiese (edessä) kuoli torstaina vain 24-vuotiaana. Hänen takanaan kävelee Paris Saint-Germainia edelleen edustava Presnel Kimpembe.

Julkaistu: 22.5. 16:49

Ranskalaisjalkapalloilija Jordan Diakiese kuoli torstaina. Kuolinsyy ei ole tiedossa.

Paris Saint-Germainin entinen akatemiapelaaja Jordan Diakiese on kuollut 24-vuotiaana. Pelaajan nykyinen seura A.S. Furiani Agliani tiedotti asiasta perjantaina Facebookissa.

Seura kirjoitti tunteikkaat muistosanat torstaina Pariisissa menehtyneelle Diakieselle.

– Saavuttuaan viime heinäkuussa, tämä upea poika oli voittaja niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Hän hymyili aina, oli asiallinen, työteliäs ja sopeutui joukkueeseen todella nopeasti.

Myös PSG esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

– Emme ikinä unohda sinua, Jordan, päivityksessä kirjoitettiin.

Ranskan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa esiintynyt Diakiese kävi läpi koko PSG:n akatemiapolun siirryttyään seuraan 13-vuotiaana. Hän ei kuitenkaan ikinä murtautunut PSG:n edustusjoukkueen kokoonpanoon, ja jätti seuran vuonna 2015.

Diakiesen PSG:n aikaisia joukkuekavereita ovat muun muassa edelleen seurassa pelaava Presnel Kimpembe ja Bayern Münchenin tähtipelaaja Kingsley Coman.

Sittemmin Sveitsissä ja Kroatiassa pelannut laitapuolustaja palasi viime kesänä Ranskan viidennellä sarjatasolla pelaavaan Furiani Aglianiin.

Diakiesen kuolinsyy ei ole tiedossa.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?